01 Οκτωβρίου 2011

Φοβάμαι ένα μελλοντικό γαλάζιο «λεφτά υπάρχουν», λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος ΜητσοτάκηςΓια επικοινωνιακές αστοχίες έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας τις διαφορετικές απόψεις που εξέφρασαν στελέχη της ΝΔ σχετικά με το θέμα της εργασιακής εφεδρείας, τονίζοντας πως «η ΝΔ θα πρέπει να είναι πιο προσεκτική στον πολιτικό της λόγο».

Μιλώντας στον Βήμα 99,5, εξέφρασε την ανησυχία του μήπως υπάρξει στο μέλλον ένα γαλάζιο «λεφτά υπάρχουν», αντίστοιχο με εκείνο του ΠΑΣΟΚ και τόνισε ότι «δεν πρέπει να μπούμε στον πειρασμό να λέμε ότι υπάρχουν εύκολες λύσεις».

«Δεν πρέπει να τάζουμε στην κάθε συντεχνία αυτά που θέλει να ακούσει» είπε χαρακτηριστικά, και τόνισε ότι μέσα στην ΝΔ υπάρχουν φωνές που κάνουν λόγο για εύκολες λύσεις.

Σχετικά με τα προνόμια των βουλευτών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι πρώτοι οι πολιτικοί θα πρέπει να δώσουν το καλό παράδειγμα. «Δεν έχουμε αξιοπιστία όταν ζητάμε θυσίες από το λαό, χωρίς να έχουμε βάλει πρώτα τάξη στα του οίκου μας».

Δήλωσε μάλιστα ότι «αυτός που μπαίνει στην πολιτική για να βελτιώσει το βιοτικό του επίπεδο, μάλλον δεν τα έχει σκεφτεί καλά τα πράγματα».