14 Οκτωβρίου 2011

ΝΔ: Κανένας Μπαλασόπουλος δεν μπορεί να εκβιάζει την κοινωνία

http://www.skai.gr/files/temp/C5D43D65764D0ED3367E68A5C91FCDB2.jpg[Σε αντιδιαστολή με τη θέση του ΠΑΣΟΚ όταν η ΝΔ ήταν Κυβέρνηση και πάλι απεργούσαν οι υπ. καθαριότητας των Δήμων, όπου ο Ραγκούσης δήλωνε ότι το ΠΑΣΟΚ στηρίζει τις κινητοποιήσεις τους... μετά τα καθίκια έχουν και το θράσος και λένε ότι η ΝΔ πρέπει να συναινέσει σε ότι μαλακ@@ κάνουν]

«Κανένας κ. Μπαλασόπουλος δεν μπορεί, ούτε να εκβιάζει την κοινωνία, ούτε να προπηλακίζει οποιονδήποτε, ούτε να καταλαμβάνει και να αποκλείει δημόσιους χώρους», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τονίζοντας πως τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι καταδικαστέες.

«Με την επιμονή στη λάθος συνταγή και την υπερφορολόγηση του ελληνικού λαού, η κυβέρνηση έχει στρέψει τη μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης και δημιουργεί σοβαρούς κινδύνους να επικρατήσει ο νόμος της ζούγκλας. Κατανοούμε απόλυτα όσους πλήττονται τόσο βάναυσα και στηρίζουμε τα δίκαιά τους. Όμως! Ξεκάθαρες κουβέντες», ξεκαθάρισε ο κ. Μιχελάκης:

«Κανένας κ. Μπαλασόπουλος δεν μπορεί, ούτε να εκβιάζει την κοινωνία, ούτε να προπηλακίζει οποιονδήποτε, ούτε να καταλαμβάνει και να αποκλείει δημόσιους χώρους. Επικαλούμενος μάλιστα τη δήθεν ανοχή της κοινωνίας».

«Είναι αυτονόητο ότι παρόμοιες συμπεριφορές, από όποιον κι αν προέρχονται, είναι απόλυτα καταδικαστέες», κατέληξε στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ.