02 Οκτωβρίου 2011

Τηλεοπτική διαφήμιση που απευθύνεται σε σκύλους

http://www.csrperformancesummit.com/assets/templates/gsmi/logos/Nestle_Purina_PetCare.gifΗ πρώτη διαφήμιση που απευθύνεται σε σκύλους είναι πλέον γεγονός, σύμφωνα με τη Nestle, η οποία είναι ένας από τους παγκοσμίως μεγαλύτερους παραγωγούς τροφών για κατοικίδια. Η τηλεοπτική διαφήμιση έχει σχεδιαστεί ειδικά για σκύλους και χρησιμοποιεί έναν ήχο υψηλής συχνότητας προκειμένου να τραβήξει την προσοχή των τετράποδων.

Ως γνωστόν οι σκύλοι ακούνε σχεδόν διπλάσιες συχνότητες ήχων απ' ότι οι άνθρωποι, μπορώντας έτσι να ακούσουν ήχους που δεν πιάνει το ανθρώπινο αυτί ενώ έχουν και καλύτερη ικανότητα διαχωρισμού τους.

Η διαφήμιση θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα στην Αυστρία και περιλαμβάνει ήχους σαν αυτούς που βγάζουν οι σφυρίχτρες και τα παιχνίδια για σκύλους.

Το τμήμα της Nestle που έχει τις τροφές για τα κατοικίδια, PetCare, το πρώτο εξάμηνο του 2011 έκανε τζίρο 4.8 δις ελβετικά φράγκα, που αντιστοιχούν στο 12% της παγκόσμιας αγοράς και ανταγωνίζεται την Mars, κάτοχο της μάρκας Pedigree , για την πρώτη θέση.

http://www.vancouversun.com/business/fp/yourmoney/Nestle+first+pitch+directly+dogs/5485099/story.html#ixzz1ZdXAGl7T