10 Οκτωβρίου 2011

Ρουμελιώτης (Πρ. εργ ΚΕΠΥΟ): Και λίστες υπάρχουν και λεφτά φοροφυγάδων υπάρχουν... θέληση απ' την πολιτική ηγεσία δεν υπάρχει


Για άλλη μια φορά ο Ν. Ρουμελιώτης, Πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων στο ΚΕΠΥΟ, έκανε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, τις γνωστές καταγγελίες για τις οποίες δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Όπως ανέφερε, «όταν είπαμε "λεφτά υπάρχουν" αναφερόμενοι στους φοροφυγάδες κάποιοι λιμοκοντόροι του Υπ. Οικονομικών, κάτι παιδάκια που έχουν πάρει για συμβούλους που έχουν πάρει, πέσανε πάνω να μας φάνε».

Σε ερώτηση δε αν υπάρχει λίστα του Κουσελά, ο Ρουμελιώτης απάντησε ότι «υπάρχουν όλες οι λίστες στο taxis από αυτούς που χρωστάνε εκατομμύρια μέχρι και αυτούς που χρωστάνε ένα ευρώ και να τα αφήσει αυτά ο Κουσελάς γιατί μην ξεχνάμε ότι ήταν πρώην συνδικαλισταράς»

«Οι πολιτικές ηγεσίες δεν δίνουν εντολή να πιαστούν οι φοροφυγάδες και ο Κουσελάς ήταν υπουργός και έπρεπε να δώσει εντολή να συλληφθούν οι φοροφυγάδες», είπε στη συνέχεια ο Ν. Ρουμελιώτης ενώ ανέφερε επίσης ότι όταν η ΓΑΠ σαν αρχηγός της αντιπολίτευσης είχε επισκεφθεί το ΚΕΠΥΟ του είχαν καταθέσει τις προτάσεις τους ώστε με στοχευμένες διασταυρώσεις πόθεν έσχες να πιαστούν οι φοροφυγάδες.

Ακούστε τις δηλώσεις του:

Get this widget | Track details | eSnips Social DNA