24 Οκτωβρίου 2011

Tα σκουπίδια έπνιξαν ακόμα και τα παιδιά της ΤΟΥΜΠΑΣ!

Ακόμα και την περιοχή όπου ο Γιάννης Μπουτάρης ψηφίστηκε με δέκα χέρια, την ηρωική προσφυγομάνα Τούμπα, την άφησε στο έλεος των σκουπιδιών!

Η κατάσταση πλέον με τα σκουπίδια στους δρόμους τις Θεσσαλονίκης έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο ενώ διαβάζω δηλώσεις του Αντιδημάρχου καθαριότητας στην Καθημερινή πως από την Παρασκευή τα συνεργεία καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να καθαρίσουν την πόλη για την επέτειο της 26ης και 28ης Οκτωβρίου.

Χτες το απόγευμα τράβηξα από την Κάτω Τούμπα, την περιοχή του Αγίου Φανουρίου, την περιοχή γύρω από το Γαλλικό Ινστιτούτο και το κέντρο τις φωτογραφίες που σας στέλνω. Ακόμα και έξω από τον παιδικό σταθμό της πρόνοιας, ο οποίος έχει και προαύλιο με παιδική χαρά στην οποία παίζουν παιδιά υπάρχει ένα βουνό σκουπίδια. Μη μας κοροϊδεύουν με επιστρατεύσεις και μεγάλα λόγια για υπεράνθρωπες προσπάθειες παρακαλώ. Σε πολλές περιπτώσεις τα συνεργεία του δήμου πέρασαν και απλά έβαλαν τα σκόρπια σκουπίδια στις μεγάλες σακούλες του δήμου αλλά τις άφησαν στο ίδιο σημείο και μάλιστα ανοιχτές!

Οι φώτο είναι χαρακτηριστικές (η πρώτη είναι μπροστά από τον παιδικό σταθμό της πρόνοιας!!):



Αναγνώστρια