02 Νοεμβρίου 2011

Καϊλή: Υπάρχουν άλλοι 10 σχιζοφρενείς σαν και μένα που αισθάνονται ότι εκβιάζονται αλλά δεν παραιτούνται

http://www.cosmo.gr/Epikairotita/Ellada/article1435876.ece/ALTERNATES/w460/eva_kaili.jpg[Η απόλυτη ΠΑΣΟΚική σχιζοφρένεια... εκβιάζεται, δεν θέλει δημοψήφισμα... αλλά δεν παραιτείται κιόλας...]

Την πρόθεσή της να μην παραιτηθεί εξέφρασε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή, μια ημέρα μετά την επιστολή της προς τον Πρωθυπουργό με την οποία ζητεί τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας με άλλο πρωθυπουργό και τονίζει ότι «το ενδεχόμενο ενός δημοψηφίσματος ουσιαστικά ακυρώνει την συμφωνία της 26ης Οκτώβρη και μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στη χρεοκοπία».

Μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, η κ. Καϊλή ανέφερε ότι υπάρχουν τουλάχιστον 10 ακόμη βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι είναι στο ίδιο κλίμα με εκείνη. "Αισθανόμαστε ότι είμαστε υπό συνεχή εκβιασμό", τόνισε η κ. Καϊλή αναφερόμενη στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. "Εδώ και πάρα πολύ καιρό γίνονται διεργασίες εντός της ΚΟ και υπάρχει μεγάλη ένταση και αγωνία και είμαστε υπό συνεχή εκβιασμό. Υπάρχουν και άλλοι βουλευτές που εδώ και μήνες βρίσκονται στο ίδιο κλίμα με εμένα. Γύρω στους 10 που γνωρίζω εγώ» υποστηρίζει η βουλευτής ανάβοντας ακόμα μεγαλύτερες φωτιές στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος.

Τέλος, η κ. Καϊλή τόνισε για άλλη μια φορά ότι "το εθνικό συμφέρον δεν προτάσσεται με το δημοψήφισμα".

Σε ό,τι αφορά τη στάση που θα τηρήσει κατά την ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση την Παρασκευή, δήλωσε ότι περιμένει να δει τι θα ειπωθεί σήμερα στη σύνοδο που θα πραγματοποιηθεί στις Κάννες και θα αποφασίσει, όπως είπε, με τα δεδομένα που θα έχει.