29 Νοεμβρίου 2011

Υπόσχεση Μπόλονι και Αθανασιάδη για 100% μέσα στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν»

Ο Λάζλο Μπόλονι και ο Στέφανος Αθανασιάδης έδωσαν τη διαβεβαίωση προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ πως ο «Δικέφαλος» θα δώσει την καλύτερό του εαυτό κόντρα στην Τότεναμ μέσα στο Γουάι Χαρτ Λέιν για να πάρει το πολύτιμο θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε:

«Καταρχήν ειπώθηκαν τα περισσότερα και θα προσπαθήσω να βρω κάτι διαφορετικό. Μπορεί να γίνουν κάποιοι υπολογισμοί για το τι θα γίνει, αλλά εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Εχουμε κάποια καλά σημεία και πρέπει να τα βάλουμε σε εφαρμογή. Ξέρουμε ποια είναι η Τότεναμ και την αποτελεσματικότητά της. Εγώ από την πλευρά μου σκέφτομαι τους ποδοσφαιριστές μου και εγώ σκέφτομαι τον Λίνο και τον Βιεϊρίνια. Ο καθένας με τα δικά του προβλήματα.

» Σκοπεύω να αντιμετωπίσω τα προβλήματα με έναν αριστερό μπακ και έναν αριστερό μέσο. Δεν ξέρω αν είναι καλή απάντηση (σ.σ.: στη σχετική ερώτηση) αλλά πάνω κάτω αυτό σκέφτομαι. Θα βάλουμε επίσης και έναν αριστερό μέσο.

» Ηδη είπα κάποιες από τις σκέψεις μου. Σκέφτομαι πως θα βγάλουμε τα δυνατά μας σημεία και σκέφτομαι λιγότερο την Τότεναμ.

» Θα ήθελα να μοιάζει αυτό το ματς με το πρώτο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Στο πρώτο παιχνίδι έχω την αίσθηση ότι ο ΠΑΟΚ έχασε δύο βαθμούς. Αύριο (σ.σ.: Τετάρτη) ξέρουμε ότι μία ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα εδώ, αλλά ξέρουμε ότι δεν είναι αρκετό. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Ο Στέφανος Αθανασιάδης, που εκπροσώπησε στην συνέντευξη Τύπου τους παίκτες του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι και η ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ και θα πρέπει όλοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να έρθει αυτό.

«Αυτό που ξέρουμε είναι ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις πιο φορμαρισμένες στην Ευρώπη. Θα παλέψουμε για το θετικό αποτέλεσμα. Αν καταφέρουμε να σταματήσουμε το ρυθμό θα καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και θα φύγουμε χαρούμενοι από εδώ.

» Από τη στιγμή που παίρνεις έστω ένα βαθμό από μία τέτοια ομάδα είναι θετικό αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη, αλλά αν τα καταφέρουμε και με την ισοπαλία θα είμαστε χαρούμενοι.

» Από τη στιγμή που είναι στην Τότεναμ όποιος και να παίξει θα είναι το ίδιο. Είναι πολύ καλή ομάδα και ακόμα και οι αναπληρωματικοί είναι εξίσου καλοί. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το θετικό αποτέλεσμα.

» Όταν αντιμετωπίζεις ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι κίνητρο να δώσεις το 100%. Ολοι θα προσπαθήσουμε για κάτι θετικό που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια.

» Μακάρι να ήρθε η ώρα. Αυτό που θέλει ο επιθετικός είναι το γκολ και μακάρι να έρθει σε αυτό το παιχνίδι» δήλωσε.

Newsroom ΔΟΛ