16 Νοεμβρίου 2011

Επτά ληστείες σε μία νύχτα στην Αθήνα

Στην Αθήνα, οδός Βριλησσού, ζεύγος αλλοδαπών δραστών χτύπησε με το κοντάκι αεροβόλου πιστολιού έναν νεαρό άντρα  στο πρόσωπο και του αφαίρεσε τσάντα, η οποία περιείχε (1) φορητό Η/Υ. Ο 3Ο χρονος μετεφέρθηκε σε νοσοκομείο, με ελαφρά τραύματα στο πρόσωπο.


 Στον Άλιμο, Λεωφ. Βουλιαγμένης, άγνωστος δράστης εισήλθε σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και με την απειλή όπλου αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό και (10) κινητά τηλέφωνα. Δράστης διέφυγε με μοτοσικλέτα, που οδηγούσε συνεργός του και αναζητούνται.

 Στη Δάφνη, Λεωφ. Βουλιαγμένης, άγνωστος δράστης εισήλθε σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και με την απειλή όπλου αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στη Γλυφάδα, οδός Όλγας, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

 Στον Ασπρόπυργο, στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Τζαβέλα, (2) άγνωστοι δράστες, με την απειλή όπλου αφαίρεσαν από ημεδαπό τσάντα, η οποία περιείχε προσωπικά του αντικείμενα.

Τα ξημερώματα στον Ασπρόπυργο, επί της οδού Ρόδου, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε μονοκατοικία και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν από ηλικιωμένο , άγνωστο χρηματικό ποσό.

 Στον Πειραιά, οδός Ρετσίνα, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα με βιομηχανικές ρόδες και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν από τον ημεδαπό ιδιοκτήτη χρηματικό 400 ευρώ και τα κλειδιά του καταστήματος.

skai.gr