17 Νοεμβρίου 2011

Ώρα για γέλιο-Τσάκας στους Βραζιλιάνους: "Σε δέκα μέρες έρχομαι να πάρω τον Ροιναλντίνιο... μπορεί να πάρω και τον Αμαζόνιο"

Μέχρι τη μακρινή Βραζιλία έφτασε η... χάρη του εκπροσώπου του πρίγκιπα Αλ Σαούντ, Βλάση Τσάκα. Μιλώντας στην βραζιλιάνικη εφημερίδα «Globoesporte» για το πολύκροτο θέμα με τον Ροναλντίνιο, ο Τσάκας είπε: «Ναι, είναι αλήθεια. Σε δέκα μέρες θα είμαι στη Βραζιλία για να τακτοποιήσουμε το θέμα». Ερωτηθείς αν επιβεβαιώνει τις φήμες πως θα δοθούν 30 εκατ. ευρώ στη Φλαμένγκο και 7 εκατ. ευρώ ετησίως στον 31χρονο, απέφυγε να απαντήσει λέγοντας «είναι θέμα του πρίγκιπα αυτό».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της βραζιλιάνικης εφημερίδας, ο αδερφός και μάνατζερ του Ροναλντίνιο, Ρομπέρτο ντε Ασίς, φέρεται να έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού και επιβεβαιώνεται πως μία εκ αυτών είναι από τον Παναθηναϊκό. Πάντως αν η εταιρεία μάνατζμεντ Traffic και η Φλαμένγκο διευθετήσουν κάποιες οφειλές (τριών μηνών) προς τον παίκτη (ύψους περίπου 850.000 ευρώ), το πιθανότερο είναι πως οι προτάσεις θα απορριφθούν και ο «Ρόνι» θα παραμείνει στο Ρίο ντε Τζανέιρο... έτσι λένε οι βραζιλιάνοι, γιατί άμα τσατιστεί ο Τσάκας θα αγοράσει και τον Αμαζόνιο