30 Νοεμβρίου 2011

Κυρία Διαμαντοπούλου δεν μιλάνε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου

Στη φαγομάρα που άρχισε μεταξύ των δελφίνων για την κούρσα της διαδοχής μέσα στο την τρίτη θέση μέσα στη βουλή. Δεν έχει αντιληφθεί η κυρία αυτή ότι ο Ελληνικός λαός το συχάθηκε αυτό το φονικό κόμμα και στις επερχόμενες εκλογές θα το εξαφανίσει για πάντα από την Ελλάδα; Η Διαμαντοπούλου μεταξύ άλλων είπε:

«΄Όταν γίνουν εκλογές το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να έχει τα χαρακτηριστικά μιας νέας αρχής. Εγώ θέλω ένα ΠΑΣΟΚ με νέα δομή και νέες συμπτύξεις, ένα ΠΑΣΟΚ +, ένα ΠΑΣΟΚ με κάτι καινούργιο. ΄Ηρθε η εποχή το ΠΑΣΟΚ να ανοίξει. Δεν προσαρμόζονται οι κοινωνίες στα κόμματα, αλλά τα κόμματα στις κοινωνίες. Ο συγκεκριμένος κύκλος του ΠΑΣΟΚ έκλεισε».

Θαυμάζω το θράσος αυτής της κυρίας που ύστερα από τόσα και τόσα δεινά που επέφερε στους ΄Ελληνες αυτό το κόμμα, να τολμάει να μιλάει ακόμα για νέο ΠΑΣΟΚ και πράσινα άλογα. Αντί να τρέξει να κρυφτεί και να εξαφανισθεί αυτή και όλο της το πασοκικό συνάφι για την οικονομική εξαθλίωση που προκάλεσαν στην Ελλάδα, τολμάει και μιλάει για ανασύσταση, για ανασυγκρότιση ενός νέου ΠΑΣΟΚ.

Δεν βλέπει η εν λόγω κυρία ότι αυτό το τρισάθλιο και καταστροφικό κόμμα της στα διάφορα γκάλοπ που γίνονται πλησιάζει το μονοψήφιο αριθμό, και δεν θα φανεί καθόλου παράξενο αν καταλάβει και ο λαός να πεινάει.

Δεν γίνεται κυρία μου εσείς οι πολιτικοί να ντύνεσθε με την τελευταία λέξη της μόδας και ο κοσμάκης να περπατάει γδυτός και ξυπόλυτος. Δεν γίνεται κυρία μου εσείς οι πολιτικοί να έχετε βίλες, αυτοκινητάρες και τεράστιες καταθέσεις και ο δύστυχος Ελληνικός λαός να ψάχνει στους κάδους απορριμάτων να βρει κάποια αποφάγια για να σιτισθεί. Δεν γίνεται κυρία μου εσείς οι πολιτικοί που σας εμπιστευθήκαμε τις τύχες των οικογενειών μας να κατασπαράζετε το δημόσιο χρήμα (γιατί εσείς οι πολιτικοί το διαχειρίζεσθε) και να ζητάτε να καλύψουν τα οικονομικά ελλείμματα οι φτωχοί μεροκαματιάριδες και οι άνεργοι ΄Ελληνες.

Αλήθεια γιατί παραμένετε στη πολιτική άλλοι 30, άλλοι 40 και άλλοι 50 χρόνια ; Δεν κουρασθήκατε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας στο τόπο ; Τόσο πολύ αγαπήσατε την Ελλάδα όλοι εσείς που μας κυβερνάτε επί σειρά ετών ; Εργάσθηκε ποτέ κάποιος από σας τους πολιτικούς στο επάγγελμά του ;

Γιατί πολλοί από σας όταν έρχεται η ώρα να αποσυρθείτε από την πολιτική προωθείτε τους απογόνους σας ( παιδιά, ανήψια ) να συνεχίσουν εκείνοι το δικό σας έργο μέσα στη Βουλή ; Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα απερχομένων βουλευτών, οι οποίοι βάζουν στη πολιτική τα εικοσιπεντάχρονα και τριαντάχρονα παιδιά τους για μια καλή καριέρα.

Δεν πήρες είδηση κυρία μου ότι ο λαός ξύπνησε από το βαθύ ύπνο του και κατάλαβε πολύ καλά το ρόλο των πολιτικών, και εσύ μιλά για ένα νέο ΠΑΣΟΚ ;

Κυρία Διαμαντοπούλου μια παροιμία λέει ότι δεν μιλάνε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου, τώρα πως εσύ τόλμησες και μίλησες, πρόβλημά σου

Αναγνώστης (Κ.Π)