15 Νοεμβρίου 2011

Ο Κοντρέρας αιτήθηκε μια μέρα άδεια, ο ΠΑΟΚ του έδωσε «τριήμερο»

Εδώ και καιρό η αδιάφορη στάση του Πάμπλο Κοντρέρας στον ΠΑΟΚ έχει αρχίσει και φαίνεται με κάθε τρόπο, τόσο που ακόμα και οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές του στον «Δικέφαλο» άρχισαν να αναγνωρίζουν ότι η σχέση του Χιλιανού με τον σύλλογο περνάει μεγάλη κρίση.

Το τελευταίο επεισόδιο που ήρθε να ταράξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα ήταν το εντελώς παράλογο αίτημα του παίκτη προς την ΠΑΕ για επιπλέον άδεια μιας ημέρας για την επιστροφή του από τη Χιλή, όπου είχε μεταβεί για να παίξει με την εθνική ομάδα της χώρας του και ενώ λίγες ημέρες πριν ο ίδιος δήλωνε τραυματίας! Όπως ήταν φυσιολογικό, ο έμπειρος αμυντικός με τη στάση του έχει προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό και δυσαρέσκεια στη διοίκηση που με τον τρόπο της έδειξε στον Κοντρέρας ότι πλέον δεν τον υπολογίζει!

Για την ακρίβεια, ενώ εκείνος αιτήθηκε μία επιπλέον ημέρα, η απάντηση της ΠΑΕ ήταν «Δεν χρειάζεται να πάρεις μία ημέρα, πάρε τρεις και μην έρχεσαι για τον αγώνα», δηλαδή η ίδια η ομάδα έθεσε εκτός πλάνων τον παίκτη από το ματς με τον Παναιτωλικό.

Από τον ΠΑΟΚ λοιπόν έδειξαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι δεν «καίγονται» για την επιστροφή του. Η εξέλιξη, μάλιστα, αποδεικνύει - ότι το θέμα «Κοντρέρας» ενδεχομένως να έχει τελειώσει και προτού λήξει το συμβόλαιο του το προσεχές καλοκαίρι..