16 Νοεμβρίου 2011

Καλά κρασά: Ο Κουναλάκης προσκεκλημένος ομιλιτής της ΟΝΝΕΔ... άντε και την Παπαρήγα με το καλό

 Εκδήλωση αυτή τη βδομάδα με θέμα τη γενιά του Πολυτεχνείου οργανώνει η ΟΝΝΕΔ .Κυρίαρχο ερώτημα που θέτει είναι αν αυτή η γενιά βοήθησε την Ελλάδα. Πολύ ωραία ιδέα και γενικά οι προσπάθειες της ΟΝΝΕΔ για εξωστρέφεια είναι κάτι που όλους πρέπει να μας χαροποιεί και θα πρεπε ίσως να ακολουθήσουν και οι άλλες πολιτικές νεολαίες. Ωστόσο σε μια τέτοια εκδήλωση ,όταν μάλιστα είσαι η ΟΝΝΕΔ , δεν μπορείς να καλείς ως κεντρικό ομιλητή σου...
ένα από τα εξαπτέρυγα του Σημιτισμού , ο οποίος με το μανδύα του δήθεν αριστερού , είχε πιάσει στασίδι επί χρόνια στα κανάλια της διαπλοκής , κ στα πάνελ τους ωστε να αγιογραφεί την αλήστου μνήμης κυβέρνηση του καταλληλότερου , και να επιτίθεται σε οποιαδήποτε έντιμη και πατριωτική φωνή. Κατά τη γνώμη μας αποτελεί πρόκληση . Ένας τέτοιος τύπος ,που μέχρι και τα κανάλια της διαπλοκής ξέχασαν και δεν τολμούν να τον προβάλουν για να λέει τις αερολογίες του να είναι κεντρικός ομιλητής της ΟΝΝΕΔ.

Η πολύ καλή προσπάθεια της ΟΝΝΕΔ θα μπορούσε να πλαισιωθεί από αμέτρητους ανθρώπους της αριστεράς και του κέντρου ,που δεν έχουν προκαλέσει με την πολιτική στάση τους και μάλιστα κατ εξακολούθηση το κοινό .Θα μπορούσαν να κληθούν π.χ. άνθρωποι όπως ο Στάθης Παναγούλης , Παπαχρήστος κι ένα σωρό άλλοι , ανεξάρτητα από τα κόμματα στα οποία βρίσκονται τώρα ή στο παρελθόν .Μεγάλο φάουλ της ΟΝΝΕΔ ..

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΟΝΝΕΔ

Η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας στα πλαίσια της εξωστρέφειας και της ανταλλαγής απόψεων ξεκινά την διεξαγωγή θεματικών debates για θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία. Στόχος μας είναι οι νέοι άνθρωποι που θα τα παρακολουθούν να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα για το σύγχρονο πολιτικό λόγο αλλά και τις τεχνικές επιχειρηματολογίας που κάθε καλεσμένος θα χρησιμοποιεί προκειμένου να πείσει για τις απόψεις του.

Ανοίγουμε τους ορίζοντες μας λοιπόν σε κάθε άποψη, σε κάθε γνώμη και λογική προκειμένου ως νέοι άνθρωποι να ενημερωθούμε και να προβληματιστούμε. Κάθε φωνή λοιπόν θα είναι ευπρόσδεκτη και μέσα στο χρόνο φιλοδοξούμε τα debates αυτά να συμβάλουν σε ένα υγιή, παραγωγικό πολιτικό διάλογο ακόμη και αν οι... ομιλητές ξεκινούν από διαφορετικές αφετηρίες και καταλήγουν σε διαφορετικούς προορισμούς.

Η ΟΝΝΕΔ λοιπόν ανοίγει τα μάτια της. Ακούει, μαθαίνει και εκφράζεται.

Το θέμα το οποίο θα συζητηθεί αυτή την εβδομάδα είναι το εξής: «Γενιά του Πολυτεχνείου: Βοήθησε την Ελλάδα;»

Ομιλητές θα είναι οι κ.:

Πέτρος Κουναλάκης, πρ. Βουλευτής, οικονομολόγος
Ευάνθης Χατζηβασιλείου, αναπλ. Καθηγητής ΕΚΠΑ
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου και ώρα 19.30 στη βιβλιοθήκη των γραφείων της ΟΝΝΕΔ, Μεσογείων 15.

 http://logia-starata.blogspot.com/2011/11/blog-post_8337.html