22 Νοεμβρίου 2011

Διορία ΠΑΣΟΚ για τους Έλληνες καταθέτες του εξωτερικού... αλλιώς θα τους τα κλάσο@@ματά τους

Μέχρι την Παρασκευή θα πρέπει οι Έλληνες που έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό να δικαιολογήσουν την προσέλευσή τους αλλιώς μετά το ΠΑΣΟΚ θα πάρει φόρα και θα τους τα κλ@@... [Καλά τόσο ηλίθιοι είναι; Δεν έχουν καταλάβει ότι είναι ανυπόλυπτοι; Ποιος περιμένουν να τους φοβηθεί όταν βλέπει ότι την περασμένη βδομάδα συνελήφθησαν 5 άτομα που αποδεδειγμένα χρώσταγαν μερικά εκ και μετά από 2 μέρες αφέθηκαν ελεύθεροι;]

Όσοι δεν ανταποκριθούν στην πρόσκληση του υπουργείου Οικονομικών, αλλά και όσοι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τον τρόπο απόκτησή τους, θα δουν τα ονόματα τους δημοσιοποιημένα στην ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομικών [Να ξεραθώ τώρα απ' τα γέλια ή την Παρασκευή; Γιατί οι Έλληνες καταθέτες του εξωτερικού θα δούνε τα ονόματά τους στα μανταλάκια και όσοι αποδεδειγμένα χρωστάνε στο δημόσιο δεν τα είδαν και τα ονόματά τους με τη δικαιολογία των "προσωπικών δεδομένων" είναι κλειδωμένα σε θησαυροφυλάκιο της Βουλής;].

Την ίδια ώρα, όπως έκανε γνωστό ο υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος, η Ελλάδα αναμένεται τις επόμενες ημέρες [τελικά θα ξεραθώ τώρα στα γέλια... με το "σε λίγες μέρες"], να υπογράψει προσύμφωνο με την Ελβετία προκειμένου, Eλληνες καταθέτες της Ελβετίας, είτε να πληρώσουν το φόρο που τους αναλογεί κρατώντας την ανωνυμία τους, είτε να δημοσιοποιούνται τα ονόματά τους και να υπόκεινται στον έλεγχο των ελληνικών αρχών [καλά κρασά! θα του δώσουν και ονόματα καταθετών οι Ελβετοί! Πόσο μαλάκ@@ μας θεωρεί ο προϊστάμενος του αυτοαποκαλούμενου εβραίου gay].