21 Νοεμβρίου 2011

Σαμαράς προς όλους: Ο επόμενος που θα ασχοληθεί με ανύπαρκτα προβλήματα θα διαγραφεί

Αυστηρή προειδοποίηση προς τα στελέχη του κόμματος απηύθυνε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, επιχειρώντας να βάλει τέλος στις κόντρες που έχουν ξεσπάσει εντός του κόμματος.

«Ο επόμενος που θα ασχοληθεί με ανύπαρκτα προβλήματα μέσα στη Νέα Δημοκρατία που, προσβάλλουν, όχι μόνο τον κάθε Νεοδημοκράτη -αλλά σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο ελληνικός λαός- και τον κάθε Έλληνα, ας γνωρίζει ότι θα βρεθεί αυτόματα έξω από το κόμμα. Και ας μη θελήσει να με δοκιμάσει!», διεμήνυσε.

Χαρακτηριστική του κλίματος εντός της Νέας Δημοκρατίας είναι η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Φαήλου Κρανιδιώτη, εκ των συνεργατών του κ. Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Μητσοτάκης επιτέθηκε την Παρασκεύη κατά του κ. Κρανιδιώτη με αφορμή πρόσφατες τοποθετήσεις του όσον αφορά και τις διαγραφές των κ.κ. Πάνου Καμμένου και Σωτήρη Χατζηγάκη.

«Να μιλά για τη Ν.Δ. ένας όψιμος νεοδημοκράτης και να κάνει υποδείξεις σε εκλεγμένους βουλευτές που έχουν δώσει αγώνες για τη Ν.Δ., νομίζω ότι είναι ολίγον άκομψο», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Απαντώντας ο κ. Κρανιδιώτης ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο ίδιος δεν παρέλαβε από τον πατέρα του κανένα πολιτικό τιμάριο.

«Αντε να διαλυθεί στα τέσσερα η Β' Αθηνών, να τελειώνουμε με αυτούς που τη θεωρούν ιδιοκτησία τους», σχολίασε η κ. Φωτεινή Πιπιλή, αναφερόμενη στην κόντρα των δύο βουλευτών.