29 Νοεμβρίου 2011

Ώρα για γέλιο: Στην παρέα του Τσάκα προστέθηκε και ο Θεοδωρίδης

Τα ραδιοφωνικά... ξίφη τους εμφάνισαν Βλάσης Τσάκας και Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Αλ Σαούντ (που φέρεται να θέλει να αγοράσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκό) ρωτήθηκε για την επιστροφή του Θεοδωρίδη στον Ολυμπιακό λέγοντας πως οι τακτικές του Μαρινάκη πάνε πίσω το ποδόσφαιρο, ενώ λίγο αργότερα, ο «ερυθρόλευκος» αντιπρόεδρος απάντησε: «ας τα βρουν πρώτα Τσάκας και Παναθηναϊκός».

Αναλυτικά τι είπε ο Βλάσσης Τσάκας για την επιστροφή Θεοδωρίδη στον Ολυμπιακό και τις πρώτες «γκρίνιες» για τη διαιτησία στο Sentra 103,3: «Επειδή η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποκλείεται να ασχοληθεί και να σχολιάσει θα το κάνω εγώ που μου αρέσει να τοποθετούμαι για τέτοια θέματα. Όλα αυτά οδηγούν πίσω Βαγγέλη, στον Μαρινάκη αναφέρομαι. Το πίσω φέρνει πάντα καταστροφή. Ξυπνήσανε οι εφιάλτες; Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να φοβηθεί ούτε Θεοδωρίδηδες και επειδή μαθαίνω πως γυρίζει και ο Καλόπουλος ας είναι καλορίζικος. Στην Ελλάδα αυτό συμβαίνει... Είσαι λαμόγιο, δικαιώνεσαι».

Τις δηλώσεις του Τσάκα σχολίασε ο Σάββας Θεοδωρίδης: «Ας τα βρει ο κ. Τσάκας με τον ΠΑΟ που γελάει όλος ο κόσμος. Έχει κάνει καλό στον ΠΑΟ. Τους αποπροσανατόλισε όλους και τους κοίμισε όλους. Πήρε την πίεση από την ομάδα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό. Δεν πρέπει να μιλάει για τον κ. Μαρινάκη. Οι ίδιοι οι φίλοι μου οι Παναθηναϊκοί γελάνε».