21 Νοεμβρίου 2011

Μ.Κεφαλογιάννης: «Περί όνου σκιάς» οι τριβές στο εσωτερικό της ΝΔ

Με τη φράση «περί όνου σκιάς» σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης τις εσωκομματικές αντιρρήσεις, όπως αυτές εκφράστηκαν από τα στελέχη σχετικά με την πολιτική στάση του κόμματος.

«Θα πρέπει να βγαίνουν στα μέσα ενημέρωσης και να μιλάνε για θέματα ουσίας. Ας αφήσουν συζητήσεις δευτερευούσης σημασίας, που μοναδικό σκοπό έχουν την προσωπικά προβολή» είπε, μιλώντας στον Βήμα 99,5.

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον Λουκά Παπαδήμο, ο κ. Κεφαλογιάννης τόνισε ότι η κυβέρνηση «έχει συγκεκριμένο σκοπό και στόχο, να ψηφίσει τον προϋπολογισμό και να πάρει σταθερά μέτρα, προκειμένου να δοθεί η 6η δόση».

«Η ΝΔ έχει δεσμευθεί ότι θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό» υπογράμμισε, επισημαίνοντας ότι «δεν μπορεί μια χώρα να εκβιάζεται έξι φορές για να πάρει την 6η δόση».

Ο κ. Κεφαλογιάννης στράφηκε και κατά του τέως πρωθυπουργού. «Τα λάθη της πολιτικής που οδήγησαν ώς εδώ που βρισκόμαστε τώρα είναι πολλά. Το πάγωμα της 6ης δόσης προέκυψε όταν ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε δημοψήφισμα. Στην πολιτική κανείς πρέπει να λέει το μεγάλο 'ναι' ή το μεγάλο 'όχι'» είπε.