15 Νοεμβρίου 2011

Και επίσημα με διοίκηση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέκτησε πλέον διοίκηση, καθώς την Τρίτη δημοσιεύτεηκε η πολυαναμενόμενη απόφαση του Πρωτοδικείου που έκανε δεκτή την αίτηση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για τον διορισμό νέας Προσωρινής διοίκησης στην ΠΑΕ.

Το Πρωτοδικείο διόρισε και τα εννιά μέλη (Θόδωρος Ζαγοράκης, Ζήσης Βρύζας, Παντελής Κωνσταντινίδης, Δημήτρης και Γιώργος Σαχπατζίδης, Σπύρος Μηλιωρίδης, Βαγέλης Ποζατζίδης, Στέφανος Σαράτσης και Λεωνίδας Βελής), οι οποίοι μπορούν, πλέον, να συγκροτηθούν σε σώμα και να λειτουργήσει η εταιρεία.

Η πρώτη συνεδρίαση και η συγκρότηση σε σώμα της νέας διοίκησης πιθανότατα θα γίνει και εντός της ημέρας, διότι είναι πολλές και άμεσες οι υποχρεώσεις της εταιρείας που πρέπει να καλυφθούν, όπως οι πληρωμές των παικτών.

Επιστροφές στην προπόνηση της Τρίτης

Στην προπόνηση της Τρίτης επανήλθαν κανονικά οι Γκαρσία και Αθανασιάδης και ως εκ τούτου τέθηκαν στη διάθεση του Μπόλονι για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Στην προπόνηση συμμετείχαν επίσης οι Κατσικάς, Αποστολόπουλος που επέστρεψαν από την Εθνική Ελπίδων, ο Γιάννου έκανε χαλαρό πρόγραμμα ενώ οι Ετό, Λίνο, Ίβιτς, Λεονάρντο και Τσουκαλάς χρειάζονται ακόμα κάποιο διάστημα για την αποθεραπεία τους.