15 Νοεμβρίου 2011

Σάντος: «Εγώ είμαι προπονητής της Εθνικής»

Ενοχλημένος ήταν ο Φερνάντο Σάντος για τα ανεπίσημα παράπονα του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως αυτός είναι προπονητής της Εθνικής Ελλάδος και όχι των Πειραιωτών ή του Παναθηναϊκού.

Φανερά ενοχλημένος ήταν ο προπονητής της Εθνικής μας, Φερνάντο Σάντος, κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Αυστρία, όπου θα διεξαχθεί την Τρίτη (15/11) ο φιλικός αγώνας με την Ρουμανία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έκρυψε στις δηλώσεις του, την δυσαρέσκειά του, για τα ανεπίσημα παράπονα του Ολυμπιακού, σχετικά με την διαχείριση των παικτών των Πειραιωτών με αυτούς του Παναθηναϊκού στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Συγκεκριμένα, ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός ερωτηθείς πώς σχολιάζει την ανεπίσημη αυτή δυσαρέσκεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός είπε: "Εγώ είμαι προπονητής της Εθνικής, ούτε του Ολυμπιακού, ούτε του Παναθηναϊκού". Για το ίδιο θέμα ρωτήθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος. Η μουσίτσα απάντησε: "ουδέν σχόλιο" αντί να πει: Ο Ολυμπιακός ασχολείται με παπαριές και κανονικά θα έπρεπε να καμαρώνει για το ότι έχει περισσότερους παίκτες στην Εθνική.

Για το φιλικό με τη Ρουμανία, ο Σάντος ανέφερε: "Είναι ένα παιχνίδι που έχει να κάνει με το νέο κύκλο της προετοιμασίας της ομάδας για το Euro 2012. Μετά το φιλικό κόντρα στη Ρωσία, στο ματς με τη Ρουμανία θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα που δεν πήγαν καλά στο παιχνίδι της Παρασκευής και να δώσουμε χρόνο σε νέους ποδοσφαιριστές".

Για το ποια σημεία δεν τον ικανοποίησαν από το φιλικό της Παρασκευής: "Δεν έμεινα ευχαριστημένος με αρκετά σημεία στην αναμέτρηση της Παρασκευής και αντίθετα ικανοποιήθηκα με λίγα".

Για το αν θα χρησιμοποιήσει τον Στέφανο Καπίνο, είπε: "Αυτό δεν το ξέρω. Ακόμη δεν έχω αποφασίσει" και πρόσθεσε για το αήττητο σερί: "Δεν μπαίνουμε στο γήπεδο ποτέ για να χάσουμε, αλλά όχι επειδή κυνηγάμε κάποιο ρεκόρ. Θέλουμε κάθε φορά που μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο φορώντας το εθνόσημο να υπερασπιζόμαστε τη χώρα και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό".

Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος ανέφερε πως αναμένεται να υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας με τη Ρώσικη ομοσπονδία, μια συνεργασία που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και φιλικά παιχνίδια.

Πηγή: sport 24