18 Νοεμβρίου 2011

Αφού ρε παπάρα μπορείς, γιατί τα ξύνεις τόσο καιρό; Καίρια ερωτήματα Δήμα για το κούρεμα

[Αναμφίβολα ο Δήμας και το έχει και μπορεί με το λόγο του να βοηθήσει τη ΝΔ και τη χώρα πάνω απ' όλα. Τώρα γιατί ο παπάρας δεν το κάνει τόσο καιρό, ένας θεός ξέρει. Διαβάστε ένα καίριο ερώτημα που έθεσε μέσα στο υπουργικό συμβούλιο και στο οποίο φαντάζομαι θα επιμείνει μήπως και αλλάξει κάτι με το "κούρεμα" που όσο περνάνε οι μέρες αποδεικνύεται μια όλο και μεγαλύτερη φούσκα]

Ερωτήματα σχετικά με την απομείωση του ελληνικού χρέους φέρεται να διατύπωσε ο υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της ΝΔ Σταύρος Δήμας μιλώντας κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Δήμας έθεσε τα ερωτήματα ποιο το όφελος από το κούρεμα, και αν θα συνυπολογιστούν στο κούρεμα τα ομόλογα που έχει αγοράσει στο 70% της άξιας τους η ΕΚΤ, ύψους 55 με 60 δισ. ευρώ.

Ενότητα των υπουργών προκειμένου να υπάρχει στήριξη του κυβερνητικού έργου ζήτησε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος κατά τη διάρκεια του υπουργικού, επισημαίνοντας ότι κατά τη διάρκεια των συζητήσεων για τις προγραμματικές δηλώσεις στη Βουλή είδε αντιπαραθέσεις για το ποιος έχει την ευθύνη που φτάσαμε ως εδώ.