07 Νοεμβρίου 2011

«Ο Ελληνικός λαός θα πάρει από τα τρία το… μακρύτερο»! Ποιος βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης το είπε;

http://www.greek-radar.gr/wp-content/themes/manifesto/scripts/timthumb.php?src=http://www.greek-radar.gr/wp-content/uploads/2011/05/papadakis-kanelh-video.jpg&h=168&w=224&zc=1Μετά το χθεσινοβραδινό θρίλερ που έληξε με τη συμφωνία ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, σήμερα το πρωί φυσικά και όλες οι εκπομπές ασχολούνταν με αυτό.

Καλεσμένη στο πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη ήταν η Λιάνα Κανέλλη που είναι πλέον βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία και πάλι φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία της στην εκπομπή.

Όταν λοιπόν η κουβέντα ήρθε στον Λουκά Παπαδήμο το όνομα του οποίου επικρατεί για τη θέση του πρωθυπουργού η βουλευτής του ΚΚΕ έκανε μια δήλωση που άφησε για λίγο τους πάντες… άφωνους.

«Ο Παπαδήμος αυτή τη στιγμή, ο καλός, ο αξιοπρεπής άνθρωπος, δεν έχω τίποτα να πω εναντίον του, ήταν στη Βοστόνη, μετά θα πάει εκεί, ήταν στην Παγκόσμια Τράπεζα, ξέρει τα χρηματοοικονομικά, τα πάντα. Πώς είναι η κυρία Μαρία στο Πέραμα, ο κύριος Γιώργος στο Αλιβέρι, ο κύριος Μήτσος στη Σάμο, ο άλλος στα καμένα, ο άλλος στα πεθαμένα, ο άλλος με το ταμείο του, ο άλλος που δούλευε 48 χρόνια και ξαφνικά του λένε ότι θα πάρει από τα τρία το μακρύτερο το ξέρει ο κ. Παπαδήμος;»

Και συνέχισε ακάθεκτη η βουλευτής: «Όταν ο ελληνικός λαός έλεγε ελάτε να με σώσετε, εννοούσε αυτά τα προβλήματα, όχι το μακροοικονομικό, χρηματοοικονομικό».

Τι έκαναν εκείνη τη στιγμή οι συνομιλητές της; Τίποτα απολύτως. Τι να της πουν δηλαδή; Τα είπε η γυναίκα χύμα και τσουβαλάτα.