20 Νοεμβρίου 2011

ΚαρατζαFührer δείχνει το δρόμο: Εκεί που έλεγε δεν υπογράφω δήλωση για την 6η δόση (βίντεο)... κατέβασε τα σόβρακα μετά τη συνάντηση με την τρόικα

[Δείτε στο τέλος και το ιστορικό βίντεο που έλεγε ότι δεν χρειάζονται υπογραφές γιατί "οι Έλληνες πολιτικοί έχουν μπέσα και φιλότιμο" αφού διαβάσετε για τη σημερινή κολοτούμπα !]


Συνάντηση του προέδρου του ΛΑΟΣ, με τους εκπροσώπους της τρόικας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι, στο γραφείο του κ. Καρατζαφέρη στην Βουλή. Παρών στην συνάντηση ήταν και ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας.

Η εκταμίευση της 6ης δόσης συνδέεται με την επιστολή του κ. Παπανδρέου και του κ. Σαμαρά, δήλωσε μετά την συνάντησή του με την τρόικα ο Γ. Καρατζαφέρης, ενώ εκτίμησε ότι "είναι εντελώς ανελαστικά τα πράγματα".

"Εξετάσαμε όλες τις παραμέτρους. Είναι σαφές ότι συνδέεται η καταβολή της 6ης δόσης με την επιστολή τόσο του κ. Παπανδρέου όσο και του κ. Σαμαρά και, εν συνεχεία, από την κατάθεση και της δικής μας άποψης. Πιστεύω ότι είναι εντελώς ανελαστικά τα πράγματα και πρέπει να βρούμε έναν τρόπο συνεννόησης και σ' αυτόν τον τομέα, ούτως ώστε τα χρήματα να αποδεσμευτούν εγκαίρως για να μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες, τις εξαιρετικά σοβαρές ανάγκες, που έχει ο τόπος" υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης.

Ερωτηθείς εάν είναι διατεθειμένος να βάλει την υπογραφή του σε ένα κείμενο, το οποίο δεσμεύεται με βάση τις προγραμματικές δεσμεύσεις της κυβέρνηση Παπαδήμου, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ απάντησε: "Το ερώτημα είναι αν χρειαζόμαστε ή όχι τα λεφτά. Εάν υπάρξει κάποια άλλη ιδέα είμαι έτοιμος να πάω στα πιο βατά πράγματα. Εάν όμως εξαρτάται από εμένα αν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις, πιστεύω ότι είναι καθήκον μου να εξασφαλίσω τα χρήματα στο βαλλόμενο ελληνικό λαό".