09 Δεκεμβρίου 2011

Ευρώπαίοι-Βρετανοί εβραίοι 26-1... μόνη της έμεινε τελικά η Μ. Βρετανία να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των εβραίων κερδοσκόπων.. και τα αριστερά ζώα τον αποθεώνουν!!

Όπως μετέδωσε πριν από λίγο το Reuters, τελικά και οι Ουγγαρία, Τσεχία και Σουηδία συμφώνησαν με τις χθεσινές αποφάσεις των υπολοίπων 23, με αποτέλεσμα να μείνουν οι Άγγλοι μόνοι τους να προσπαθούν να σώσουν τα συμφέροντα του City... δηλ. τα παιχνίδια στα χρηματιστήρια με μετοχές, CDS, naked και short... περαστικά τους την περίοδο που ακολουθεί.


Ενδεικτικό της απομόνωσης της Μ. Βρετανίας και του ότι ΟΛΟΙ οι Ευρωπαίοι κατάλαβαν τον ύπουλο ρόλο τους είναι ότι με τις αποφάσεις των υπολοίπων συμφώνησε και η Δανία που είναι μαζί με Μ. Βρετανία οι μόνες χώρες που στη συνθήκη που έχουν υπογράψει με την ΕΕ εχουν την επιλογή "Opt Out" δηλ. να μην υιοθετήσουν υποχρεωτικά το ευρώ σαν νομισμά τους!

Την ιδια στιγμή έχει εδώ στην Ελλάδα μερικούς ηλίθιους αριστερούς που υποστηρίζουν το ΟΧΙ του Κάμερον και πανηγυρίζουν γιατί λέει το ΟΧΙ έπρεπε να το πει η Ελλάδα!!! Ρε ηλίθιοι έχετε καταλάβει γιατί είπε ΟΧΙ ο Κάμερον; Έχετε καταλάβει ότι ο Κάμερον είπε ΟΧΙ επειδή δεν θέλει έλεγχο των τραπεζών του και φόρο στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές ή κατάργηση των naked CDS; Καλά τόσο μαλάκ@@ πια;