21 Δεκεμβρίου 2011

Μην αδικείτε τον Πάγκαλο ρε μαλάκ@ για τα 435 χιλιάρικα! Κάτω απ' το μαξιλάρι τα έχει...α λεφτά

«Θα το κάνω θέμα» απειλούσε, για τον τρόπο που χειρίστηκε τα πόθεν έσχες ο αντιπρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Αργύρης…

Όπως είναι γνωστό, χθες ο Υπεύθυνος για τα πόθεν έσχες των 300 Ευ. Αργύρης είπε στους δημοσιογράφους ότι υπάρχουν 11 βουλευτές, των οποίων τα εισοδήματα μειώθηκαν αισθητά αλλά δεν φαίνεται που πήγαν…


Αφήνοντας δηλαδή υπονοούμενα για… «ταξίδια» σε τράπεζες του εξωτερικού…

Μεταξύ εκείνων των βουλευτών που παρουσιάζουν τέτοιο «κενό» στα περιουσιακά του στοιχεία είναι και ο Θ. Πάγκαλος, ο οποίος δεν εμφανίζει στους λογαριασμούς καταθέσεών του τα εισοδήματα (περίπου 435.000 ευρώ) από την εκποίηση τεσσάρων ακινήτων σε Σαρωνίδα και Εύβοια.

Ο Πάγκαλος προσερχόμενος στην Βουλή είπε σε δημοσιογράφους ότι θα θέσει θέμα για τον τρόπο που χειρίσθηκε ο κ. Αργύρης το πολύ λεπτό αυτό ζήτημα τονίζοντας πως το πόθεν έσχες είναι για το που βρήκε κάποιος τα λεφτά και όχι που τα ξόδεψε. Το ότι λείπουν κάποια χρήματα από τον λογαριασμό κάποιου δεν σημαίνει ότι πήγαν στην Ελβετία . Ας ολοκλήρωνε την έρευνα και για όποιον είχε στοιχεία, τότε ας προχωρούσε σε καταγγελίες. Αλλά τώρα με την ανωνυμία των δήθεν 11 βουλευτών και οι 300 φαντάζουν ύποπτοι.

Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, χαρακτηριστικά ανέφερε ως παράδειγμα κάποιον που μπορεί να δάνεισε τον καρκινοπαθή αδελφό του για νοσηλεία στο εξωτερικό, ή κάποιος να έδωσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για τις σπουδές του παιδιού στο εξωτερικό λέγοντας πως θα πρέπει να είναι υπόλογος; Η έπρεπε να το δηλώσει.

Ο κ. Πάγκαλος, μάλιστα, αναρωτήθηκε ότι ακόμα και εάν κάποιος έβαλε τα χρήματα του στο μαξιλάρι του σημαίνει για τον κ. Αργύρη ότι τα έβγαλε στην Ελβετία;

http://www.antinews.gr/2011/12/21/139781