Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

Μ'αρέσει να ακούω τον Μάκαρο!! Γι' αυτό τον πάω γιατί κάνει ρόμπατον Ραγκούση-Νταλάρα!!!Σε ερώτηση αν θα καταθέσει το νομοσχέδιο Ραγκούση απάντησε:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ!!!

Σωστός ο Μάκης... αν πρόσθετε και το Νταλάρας από πίσω θα ήταν ακόμα καλύτερος

ΥΓ. Που κατάντησες σε Γιάννη; Να σε διαγράφει με σβήστρα ο "φασίστας" ο Βορίδης!!! Φαντάζομαι θα αναπολείς τις εποχές που είχες τον troktiko και τον fimotro στο βρακί σου και τους έβαζες να κάνουν τις βρωμοδουλιές σου.... στο πρόσωπό σου αντανακλαται η άνοδος και η πρώτη της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας

1 σχόλιο:

 1. Έσπασαν τον σταυρό κι έκαψαν την ελληνική σημαία στα Ιεροσόλυμα Τραγικές στιγμές περνάει το πατριαρχείο Ιεροσολύμων τις τελευταίες ώρες. Προχθές το βράδυ 13 εξτρεμιστές Ισραηλινοί μπήκαν στο μοναστήρι του Προδρόμου, στον Ιορδάνη ποταμό που βρίσκεται στην Ιεριχώ και κατέστρεψαν εικόνες και σταυρούς.

  Βεβήλωναν ότι έβρισκαν μπροστά τους με αποτέλεσμα να ειδοποιηθούν οι αρχές και να μεταβούν στην περιοχή για να εκτιμήσουν τις ζημιές. Στην περιοχή έφτασε ο πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος και ο Έλληνας πρόξενος για να διαπιστώσουν ότι έσπασαν το σταυρό του τρούλου, κάτι κάγκελα που έχει γύρω από τη Μονή, κατέστρεψαν κάτι πολύ παλιούς κηροστάτες, ενώ έκαψαν και την ελληνική σημαία.

  Μέχρι πρόσφατα η είσοδος απαγορευόταν στο μοναστήρι του Προδρόμου. Οι προσκυνητές και οι επισκέπτες αλλά και η αγιοταφική αδελφότητα είχε δικαίωμα να μπει στην περιοχή μόνο μια φορά τον χρόνο, στα Θεοφάνεια. Τον τελευταίο καιρό οι Ισραηλινοί επέτρεψαν την καθημερινή είσοδο στην περιοχή από το πρωί ως το απόγευμα.

  Εδώ και καιρό όμως ζητούν να πληρώνει εισιτήριο όποιος θέλει να επισκέπτεται το άγιο προσκύνημα. Την πρόταση αυτή αρνήθηκε ο ηγούμενος του μοναστηριού του Αββά Γεράσιμου με την πολλή σωστή δικαιολογία ότι είναι προσκύνημα και όχι μουσείο.

  Δυστυχώς, κατά τακτά χρονικά διαστήματα επεισόδια κυρίως σε μοναστήρια που βρίσκονται στις ερήμους και στα οποία υπάρχουν Έλληνες μοναχοί, έχουν υποστεί ζημιές από φανατικούς αλλά και έχουν γίνει προσπάθειες να τους εξαφανίσουν. Πρόσφατα στο φρέαρ του Ιακώβου στην Σαμάρεια έπεσε θύμα ο ηγούμενος του μοναστηριού, οποίος ξυλοκοπήθηκε και αυτήν την στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή