16 Δεκεμβρίου 2011

Ταμειακό πρόβλημα στον ΠΑΟ, ήρεμοι οι παίκτες μιας και έχουν εμπιστοσύνη στον Τσάκα

[Σήμερα έκανε δηλώσεις ο Τσάκας ή ο κομμωτής της πριγκίπισσας που έβγαλε χθες ο Θωμαϊδης; Έστω καμιά καμαριέρα της πριγκιπικής οικογένειας της Σ. Αραβίας;]

Το σίριαλ με τους υποψήφιους επενδυτές στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται και όσοι υποστήριζαν ότι πρέπει να βρεθούν άμεσα χρήματα δικαιώνονται καθώς εμφανίστηκαν τα πρώτα προβλήματα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στους παίκτες οφείλονται κάποια πριμ, μέρος δόσεων του Σεπτεμβρίου και η δόση του Νοεμβρίου. Η διοίκηση μίλησε στους άσους των Πρασίνων και εκείνοι έδειξαν κατανόηση και δεν δείχνουν να ανησυχούν...

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Γόντικας ενημέρωσε σχετικά τους παίκτες τονίζοντας τους: «Έχουμε οικονομικές δυσκολίες και κοιτάμε να βρούμε λύσεις για να πάρετε τα χρήματα σας.

»Θα έχουμε κάποιες επαφές με τράπεζες, ώστε να προεισπράξουμε χρήματα από ορισμένες χορηγίες και να σας πληρώσουμε ως το τέλος του μήνα. Κάντε υπομονή και δείξτε κατανόηση. Κανείς δεν έχασε τα χρήματα του από τον Παναθηναϊκό», είπε ο πρόεδρος του τριφυλλιού σύμφωνα με τη Sportday.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδειξαν κατανόηση καθώς κανείς δεν ρώτησε κάτι παραπάνω, ενώ την ενημέρωση για το θέμα θα κάνουν είτε οι αρχηγοί είτε ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου.