14 Δεκεμβρίου 2011

Οι καθιερωμένες ληστείες, επιθέσεις, τραυματισμοί , αλλά και συλλήψεις κατά την διάρκεια της νύχτας

Στο Αιγάλεω, οδός Κορίνθου, συνελήφθη  κακοποιός  για απόπειρα ληστείας.Ο δράστης χτύπησε και τραυμάτισε  μία νεαρή γυναίκα για να της πάρει την τσαάντα. Πολίτες που είδαν το περιστατικό κυνήγησαν τον δράστη ο οποίος για να γλυτώσει  τραυμάτισε με μαχαίρι τραυμάτισε έναν με μαχαίρι.Αστυνομικοί που έφτασαν γρήγορα στο σημείο συνέλαβαν τον δράστη ενώ η γυναίκα και ο πολίτης μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.


Στον Αγ. Δημήτριο, οδός Κομνηνών, (3) άγνωστοι δράστες εισέβαλαν και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη και αφαίρεσαν (2) κυνηγετικές καραμπίνες και (1) δίκαννο, (1) φορητό Η/Υ, χρυσαφικά, (1) κινητό τηλέφωνο και μικρό χρηματικό ποσό, καθώς και το Ι.Χ.Ε. αυτ-το του ανωτέρω με το οποίο διέφυγαν και αναζητούνται.

Στον Πειραιά, οδός Λακωνίας, (2) άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε φαρμακείο  και με την απειλή όπλου αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν την ταμειακή μηχανή.

 Στη Μάνδρα, οδός Λ. Στάμου, (3) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων, ιδιοκτησίας ημεδαπού, και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στη Ν. Ερυθραία, οδός Εθν. Αντιστάσεως, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε οικία  και με την απειλή μαχαιριών αφαίρεσαν  αφαίρεσαν από την ιδιοκτήτρια τα κλειδιά του οχήματός της, με το οποίο διέφυγαν.

Στον Ασπρόπυργο, θέση «ΣΟΦΟ», (2) άγνωστοι δράστες προσποιούμενοι τους πελάτες, με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν από οδηγό  (ταξί) άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στην Αθήνα, συμβολή των οδών Ζ. Πηγής και Βουλγαροκτόνου, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και διάφορα προϊόντα.

Στην Αθήνα, συμβολή των οδών Μαραθώνας και Αχιλλέως, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε οίκο ανοχής και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

skai.gr