29 Δεκεμβρίου 2011

Έχουν ξεκολλωθεί να ζητάνε ονόματα από τους παραιτηθέντες οικ. εισαγγελείς!!! Κάποτε υιοθετούσαν τις καταγγελίες χωρίς ονόματα

Επί Καραμανλή ότι καταγγελία, τέτοια μορφής γινότανε, την υιοθετούσαν αμέσως και άρχιζαν και ενέπλεκαν διάφορα ονοματα προκειμένου να σπιλώσουν βουλευτές και υπουργούς της ΝΔ. Τώρα κάνουν τους βιαστικούς για ονόματα, μέχρι και ο Παπαδήμος ζήτησε την άμεση διερεύνηση των καταγγελιών «ακόμα και σήμερα», ασκώντας αφόρητη πίεση μέσω των ΜΜΕ στους παραιτηθέντες εισαγγελείς, με την ελπίδα να μην πούνε ονόματα φοβούμενοι το μέλλον τους γιατί όλοι στην Ελλάδα ξέρουν πόσο εκδικητικό και "δολοφονικό" είναι το σύστημα ΠΑΣΟΚ.


Αν δεν μιλήσουν οι εισαγγελείς, οι ΠΑΣΟΚοι θα κάνουν τη μπουγάδα τους και όλα ωραία και καλά... αν μιλήσουν τότε θα αρχίσουν οι πραγματικές πιέσεις «πως τα λέτε αυτά, θα πάτε φυλακή αν δεν τα αποδείξετε»...

Οι ίδιοι που υιοθέτησαν το 2008 την στημένη καταγγελία της Σωτηροπούλου ότι δήθεν ο Ψωμιάδης της είπε πως οι ανταλλαγές έγιναν με εντολή του Καραμανλή. Τότε κανένα ΠΑΣΟΚόσκυλο του ΜΕGA που σήμερα ζητάει ονόματα δεν βγήκε να της ζητήσει να το αποδείξει και το ψέμμα της αποκαλύφθηκε την επομένη όταν την κάρφωσε η κολλητή της και βγήκε το βίντεο με τον εκβιασμό του συντρόφου της Κουκουβίνου.

Αλλά για να μην το παιδεύουμε με παλιά γεγονότα που η προπαγάνδα τους τα έσβησε από τη μνήμη του λαού να πούμε το εξής:

Μόλις χθες εκτός από τους παραιτηθέντες οικονομικούς εισαγγελείς, έδωσαν συνέντευξη οι εφοριακοί και είπαν, αναφέροντας ονόματα που τόσο πολύ κόβουν τους ΠΑΣΟΚους, ότι ο Ροντούλης παρενέβη στον Βενιζέλο και αυτός έκανε δεκτό το αίτημά του να μην συγχωνευθούν δύο εφορίες στη Λάρισα!

Ακούσατε κανένα Παπαδήμο να ζητήσει εξηγήσεις από τα γομάρια Ροντούλη και Βενιζέλο;

Ε, αντε στο διάολο λοιπόν και εσείς και τα ονόματα που ζητάτε καραγκιόζηδες