14 Δεκεμβρίου 2011

Ώρα για γέλιο: Μέγας ντριπλέρ ο Τσάκας!!! Κατέθεσε φάκελο αλλά με άλλο Άραβα επενδυτή :))

Στα χέρια του Βλάση Τσάκα και πλέον του Γιάννη Βαρδινογιάννη είναι ο φάκελος περιέχοντας το περίφημο bank commitment από τη σουηδική τράπεζα "Νorde bank" μαζί και η πιστοποίηση του ενδιαφέροντος του Σαουδάραβα επενδυτή. Ωστόσο η έκπληξη είναι πως αυτός δεν ο μέχρι τώρα γνώριμος Σουλτάν Αλ Σαούντ, αλλά κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος από την Σαουδική Αραβία και πάλι.

Πληροφορίες που ακόμα δεν μπορούν εύκολα να διασταυρωθούν για την ώρα από την πλευρά Τζίγγερ αναφέρουν πως οι νομικοί του έχουν ήδη τον φάκελο που περιέχει τα τραπεζικά έγγραφα, την πρόταση συνδιοίκησης της ΠΑΕ και τα έγγραφα μεταβίβασης.

Πλέον, καλείται η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη να τα ξεψαχνίσει προκειμένου να διαπιστώσει την αξιοπιστία των τραπεζικών εγγυήσεων και άμεσα να τοποθετηθεί μέσω του περιβάλλοντος του.

Ωστόσο, αυτό που σίγουρα αποτελεί σκόπελο είναι το γεγονός πως αν αυτός ο Σαουδάραβας επενδυτής δεν είναι 100% ο Σουλτάν Αλ Σαούντ αλλά ένας νέος θα υπάρχει νέα καθυστέρηση αφού εκ νέου θα πρέπει να αναζητηθεί το βιογραφικό του νέου επενδυτή.