16 Δεκεμβρίου 2011

Ώρα για γέλιο: Στην Αθήνα οι... πρώτοι Άραβες για τον Παναθηναϊκό... τους συνάντησε ο Τσάκας

Η μεγάλη στιγμή που όλοι στον Παναθηναϊκό περίμεναν, φαίνεται ότι έφτασε. Εκπρόσωποι του Fund από την Σαουδική Αραβία που ενδιαφέρονται για το «Τριφύλλι» βρίσκονται στην Αθήνα. Όπως και να το κάνουμε, είναι η πρώτη φορά που υποψήφιος αγοραστής έρχεται τόσο... κοντά. Σύμφωνα με πληροφορίες, άνθρωποι του πρίγκιπα ή των πριγκίπων συναντήθηκαν με τον Βλάση Τσάκα και στη συνεχεία κατέλυσαν σε κεντρικό ξενοδοχείο.


Ωστόσο, όπως άφησαν να εννοηθεί ο ίδιος ο επενδυτής δεν βρίσκεται ανάμεσα τους και έτσι δεν θα υπάρξει παρουσία των Σαουδαράβων στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο.

Ο λόγος της παρουσίας τους στην Αθήνα δεν είναι άλλος από το να συναντηθούν με την πλευρά του Γιάννη Βαρδιανογιάννη και να του αποσπάσουν το «OK» για τα έγγραφα που έχει στα χέρια του. Εν συνεχεία θα υπάρξει νέο ραντεβού ανάμεσα στους νομικούς εκπροσώπους των δύο πλευρών τη συζήτηση των επί μέρους λεπτομερειών του «deal».

Έτσι, σύμφωνα με το περιβάλλον του Τζίγκερ, οι εξελίξεις μεταφέρονται για τις αρχές της νέας εβδομάδας και συγκεκριμένα Δευτέρα ή Τρίτη με την πλευρά της οικογένειας Βαρδινογιάννη να συλλέγει τις πληροφορίες που θέλει και να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετική με την συνέχεια ή μη της καθοριστικής συμφωνίας για το μέλλον της ομάδας.