23 Δεκεμβρίου 2011

Για κορόιδα ψάχνει ο Παπούλιας: "Ελάτε πελάτες μου να επενδύσετε στην Ελλάδα" λέει στους ομογενείς..

[Αυτό όμως δεν έχει τολμήσει να το πει σε κανέναν ξένο... πχ. στον Μπάιντεν δεν τόλμησε να πει: "Να την χέσ@ την ηθική σας στήριξη... καμιά επιχείρηση θα φέρεις να ανοίξει καμιά δουλειά;"... αλλά έχουμε βρει τα κορόιδα και αφού φάγαμε τα λεφτά των ιθαγενών, τώρα βάλαμε στο στόχαστρο και τα λεφτά των ομογενών...]
Την έμπρακτη συνεισφορά των Ελλήνων του εξωτερικού ζήτησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλιας στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του:
«Χρειαζόμαστε την ηθική σας υποστήριξη, αλλά και την έμπρακτη συνεισφορά σας. Όσοι έχετε την οικονομική δυνατότητα μπορείτε και πρέπει να αναζητήσετε στην πατρίδα, ευκαιρίες για οικονομικές συνεργασίες και επιχειρηματικές επενδύσεις»
, σημειώνει.

Ο κ. Παπούλιας απευθυνόμενος στους Έλληνες του εξωτερικού αναφέρει ότι «η μητέρα πατρίδα σας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Εσείς οι Έλληνες του εξωτερικού, με τον πατριωτισμό και τη δημιουργικότητά σας αποτελείτε για όλους μας, σταθερή πηγή έμπνευσης και δύναμης».

Εκφράζει την αισιοδοξία του ότι στο κάλεσμά του να έρθουν οι Έλληνες του εξωτερικού στην πατρίδα και να αναζητήσουν οικονομικές συνεργασίες και επενδύσεις θα υπάρξει ανταπόκριση και τους καλεί να συστρατευθούν στον αγώνα που δίνει ο ελληνικός λαός για την ανόρθωση του τόπου και την δικαίωση των θυσιών του.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές στη Γερμανία και αναμένεται σήμερα, μετά τη συνάντηση που θα έχει ο Πρωθυπουργός κ. Λ. Παπαδήμος με τον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαρά και τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό.