14 Δεκεμβρίου 2011

Ώρα για γέλιο-Τσάκας: Σήμερα τελικά το παραδάκι και μέχρι την Παρασκευή ο πρίγκιπας που μπορεί να είναι άλλος

Συνεχίζεται το σίριαλ στον Παναθηναϊκό! Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν έλαβε χθες τα αποδεικτικά στοιχεία για την κατάθεση των 15 εκατομμυρίων ευρώ και σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του πρίγκιπα αλ Σαούντ, Βλάση Τσάκα, όλα τα έγγραφα αναμένονται να φτάσουν σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα.

Λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ ο Βλάσης Τσάκας ανακοίνωσε τη νέα αναβολή:

«Δεν προλάβαμε σήμερα και το bank commitment από τράπεζα της Δανίας μέσω της Αγγλίας θα φτάσει αύριο το μεσημέρι στις 12. Τότε θα πάρει τα έγγραφα με τα 15 εκατ. ευρώ στα χέρια του ο κ. Βαρδινογιάννης. Η καθυστέρηση είναι τυπική». Eπίσης, μιλώντας σε συνεργάτες τους τόνισε ότι «Αύριο όλα τελειώνουν  και μέχρι την Παρασκευή μπορεί εδώ να είναι ο ενδιαφερόμενος που μπορεί να μην είναι ο Αλ Σαούντ, αλλά άλλος πρίγκιπας»!

Από την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη τηρείται στάση αναμονής και η στάση του είναι πολύ επιφυλακτική όχι μόνο ως προς το χρονικό πλαίσιο που έθεσε χθες ο Τσάκας, αλλά και ως προς την επάρκεια των εγγράφων που αναμένεται να φτάσουν σήμερα στα χέρια της, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη μεταβίβαση του 54,7 των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.