08 Δεκεμβρίου 2011

Οι μειώσεις... διώχνουν Κοντρέρας και Σαλπιγγίδη;

Την στιγμή που οι φήμες περί ενδεχόμενης πώλησής του από τον ΠΑΟΚ φουντώνουν, ο Πάμπλο Κοντρέρας μιλώντας σε εφημερίδα της χώρας του εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του μέχρι το τέλος της σε ομάδα της Ευρώπης, αποφεύγοντας να αναφερθεί στο μέλλον του στην ελληνική ομάδα.


«Είμαι 33 ετών και δεν έχω σταματήσει να αγωνίζομαι ούτε για μια στιγμή. Ίσως σε 2-3 χρόνια να μην είμαι στις κλήσεις για την εθνική ομάδα και τότε να είναι η ώρα για να αποσυρθώ. Έχω την ευκαιρία να συνεχίσω στην Ελλάδα έως το 2012. Έχω προτάσεις από ομάδες της Μέσης Ανατολής και από την Βραζιλία. Όμως η καλύτερη επιλογή είναι να παίξω μέχρι το τέλος της καριέρας μου στην Ευρώπη. Εάν φύγω, όμως, θέλω να παίξω στην Κόλο – Κόλο. Ευχαριστών το Θεό που ακόμη και τώρα οι πόρτες της είναι ανοικτές», τόνισε ο Χιλιανός άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» στην “El Mercurio”.

«Περνάμε μια πολύ, πολύ δύσκολη στιγμή… Προσπαθούν (στην Ελλάδα) να κάνουν κάτι και να χώσουν το ευρώ, ελπίζω να τα καταφέρω», τόνισε και αναφερόμενος για την οικονομική κατάσταση του ΠΑΟΚ απλώς σχολίασε: «Είναι πολύ δύσκολη».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα πάντως είναι μεγάλο το ενδεχόμενο πώλησης του Κοντρέρας αλλά και του Σαλπιγγίδη από τον ΠΑΟΚ.

Οι επαφές τους με την διοίκηση της ομάδας για μείωση αποδοχών δεν είχαν αποτέλεσμα.

Έτσι, από την στιγμή που δεν υπάρξει κάποια διαφοροποίηση στην κατάσταση, τότε, η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» θα υποχρεωθεί να βγάλει στο «σφυρί» τους δύο ποδοσφαιριστές.