13 Δεκεμβρίου 2011

Ώρα για γέλιο-Σήμερα ο Τσάκας "δείχνει" τα λεφτά... κι ο Τζίγγερ τα περιμένει :))

Κρίσιμη όσο ποτέ θα είναι η Τρίτη και 13... για τον Παναθηναϊκό στην εξέλιξη του ιδιοκτησιακού ζητήματος. Αγωνία για υποσχέσεις Τσάκα και πρίγκιπα, μήνυμα Τζίγγερ να μπουν τα λεφτά άμεσα και με σωστό τρόπο. Οι συνεχείς αναβολές, καθυστερήσεις και όσα έχουν ειπωθεί στην υπόθεση του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ βαδίζουν στο τέλος τους ως υπόθεση με άγνωστο φινάλε. Την Τρίτη η πλευρά του συνεργάτη του Σαουδάραβα πρίγκιπα έχει δεσμευτεί ότι θα δείξει με το δικό της τρόπο τα 15.000.000 ευρώ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Πάντως αυτό που έχει σημασία είναι η στάση που θα επιδείξει η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, που σύμφωνα με το περιβάλλον της τονίζει πως σημασία έχει ο τρόπος ο οποίος θα δεσμευτούν τα χρήματα του Σαουδάραβα επενδυτή που θα πρέπει να είναι τέτοιος ώστε να μην χωράει αμφιβολία ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι εξασφαλισμένος.

"Η ομάδα δεν χρειάζεται προτάσεις, αλλά χρήματα και διοίκηση θα ασκήσει όποιος βάλει τα χρήματα άμεσα και τρέχει την ομάδα με τα δικά του λεφτά", είναι το μήνυμα της πλευράς του Τζίγγερ προς κάθε κατεύθυνση.

Εξ αρχής, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είχε κάνει όποια διευκόλυνση είχαν ζητήσει από την πλευρά του πρίγκιπα αλλά και όσοι είχαν ενδιαφερθεί για τις μετοχές του, είτε από την Ελλάδα, είτε από το εξωτερικό, με την πλευρά του Σουλτάν Αλ Σαούντ να έχει το μπόνους του μικρού χρονικού περιθωρίου έξτρα λόγω του οικονομικού και νομικού ελέγχου της ΠΑΕ, που έκανε και ολοκληρώθηκε.

Πλέον, όμως η πλευρά Βαρδινογιάννη υποστηρίζει πως το πιο σωστό στην υπόθεση θα είναι αφού υπήρξε αυτή η μεγάλη καθυστέρηση θα ήταν να μπουν τα χρήματα στην ΑΜΚ και να χρησιμοποηθούν απευθείας από τον νέο μεγαλομέτοχο για τις ανάγκες της ομάδας.

Οι συνεργάτες του Τζίγγερ ξεκαθαρίζουν πως θα πρέπει να εμφανιστούν τα χρήματα και να δεσμευτούν για τον Παναθηναϊκό με εγγυημένο τρόπο. Δηλαδή ή από σοβαρή τράπεζα και αναγνωρισμένη διεθνώς ή με τρόπο τέτοιο που δεν θα μπορεί η άλλη πλευρά να πάρει όποτε θέλει τα χρήματα και να αποχωρήσει χωρίς συγκεκριμένο λόγο.

Τέλος, σε ότι αφορά ορισμένες προτάσεις που ακούγονται ότι αναμένεται να κατατεθούν, η πλευρά Βαρδινογιάννη κάνει σαφές πως "Η ομάδα χρειάζεται χρήματα και όχι προτάσεις" και συμπληρώνει ότι "Διοίκηση θα κάνει όποιος βάλει τα χρήματα άμεσα και τρέχει την ομάδα με δικά του λεφτά".

Παραδίδεται ο φάκελος στον Τζίγγερ

Την Τρίτη, ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Σαουδάραβα πρίγκιπα, Παναγιώτης Πετρόπουλος θα συναντήσει τον νομικό έκπροσωπο του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού, Λεωνίδα Γεωργόπουλο, για να του παραδώσει έναν φάκελο τα απαραίτητα έγγραφα για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της "πράσινης" ΠΑΕ.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως στον φάκελο θα περιέχονται οι τραπεζικές εγγυήσεις για τα 15.000.000 ευρώ καθώς και η περιβόητη πρόταση του Σουλτάν Αλ Σαούντ για το πώς θα διοικηθεί η ομάδα μέχρι να γίνει η αλλαγή του νόμου από την Πολιτεία. Παράλληλα θα περιέχεται και η πρόταση του Σαουδάραβα πρίγκιπα για το συμφωνητικό μεταβίβασης των μετοχών.

Αν όλα κριθούν αποδεκτά από την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη τότε οι δύο πλευρές θα έρθουν σε τηλεφωνική επικοινωνία για να οριστεί ραντεβού εντός των επόμενων ημερών από κοντά και συνεπώς να έρθει στην χώρα μας και ο πρίγκιπας.

Κωνσταντίνου: "Ο Τσάκας λέει παραμύθια..."

Για μια ακόμα φορά το μέλος του Δ.Σ. και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Βασίλης Κωνσταντίνου έδειξε πλέον πως δεν πιστεύει στην υπόθεση του Σαουδάρα πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ .Το μέλος του ΔΣ της "πράσινης" ΠΑΕ φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και όταν ρωτήθηκε για την εξέλιξη της υπόθεσης, τόνισε χωρίς να "κρυφτεί":

"Ο Τσάκας λέει παραμύθια και ενδιαφέρεται μόνο για την προσωπική του προβολή. Το deal με τον πρίγκιπα δεν έχει ούτε μία στο εκατομμύριο πιθανότητες να γίνει"...
Πηγή: sport 24