06 Δεκεμβρίου 2011

Δεν φεύγει με τίποτα ο ΓΑΠ... (βίντεο)


Αφιερωμένο στα σαϊνια της ΝΔ που έβγαζαν nonpaper και έλεγαν ότι  ο Σαμαράς τελείωσε τον Παπανδρεισμό... μιλάμε για μεγάλα σαϊνια!!

Την πρόθεση να παραμείνει στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ «έδειξε» ο Γιώργος Παπανδρέου εξηγώντας ότι «αν ήταν λύση η δική μου θυσία θα την έκανα. Αλλά ας μην ψάχνουμε για βαρβάρους».

Αναλυτικά, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με μια ομιλία – απολογισμό είπε ότι «το κίνημα μας θα ξαναδημιουργήσει τους δεσμούς τους με τους ανθρώπους από τους οποίους ζητήσαμε θυσίες.

Η πορεία της κυβέρνησης μας θα κριθεί από την ιστορία, και είναι εύκολο να βρεθεί το εξιλαστήριο θύμα για όλες τις δυσκολίες. Εγώ πήρα το ρίσκο να μην υπολογίσω το πολιτικό κόστος , ήξερα και ξέρω πόσο βαρύ είναι. θέλετε να γίνω εύκολη θυσία που θα τα γιατρέψει όλα; Και αυτό μπορώ να το κάνω.

Αν όμως ήταν τόσο εύκολη λύση και μένα θα χαροποιούσε. Αλλά οι αλλαγές πρέπει να γίνουν από όλους μας, ο καθένας μας έχει ευθύνη, μην ψάχνουμε για σωτήρες ούτε για κακούς… θα ήταν πολύ εύκολη η λύση βαρβάρων.

Πρέπει να ανακτήσουμε τις δικές μας δυνάμεις κάτι που θα γίνει με πόνο… όμως μπορούμε και γι αυτές τις αξίες θα είμαι πάντα μαχητής. Αυτή η διετία και ο τελικός σχηματισμός κυβέρνησης συνεργασίας με κάνει αισιόδοξο».


Ο Γιώργος «δείχνει» την παραμονή του στο ΠΑΣΟΚ by Protothema

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ