09 Δεκεμβρίου 2011

Προβληματισμένος ο Σαμαράς, έτοιμος να τα βροντήξει!-Μέχρι το δρόμο άκουγαν τις φωνές του

Επέστρεψε από τη Μασσαλία και βρήκε τον κομματικό μηχανισμό διαλυμένο, από μερικούς στενούς συνεργάτες του, οι οποίοι διατηρούν υπόγειες διαδρομές με εκβιαστή και συκοφάντη ανυπόληπτο δημοσιογράφο. Μόνο ο Μιχελάκης άκουσε τα μπράβο του Αντώνη για την πίεση στον στο λαϊκισμό Καρχιμάκη και την εξαιρετική κίνηση μάτ να σηκώσει το θέμα του τρόπου που μοιράζεται η κρατική διαφήμιση, κάτι που είναι και ο πραγματικός λόγος της εναντίον του επίθεσης.


Μπαίνοντας σήμερα το πρωί στο γραφείο του ενημερώθηκε ότι το σύνολο του φιλικού έως τώρα διαδικτύου πλέον βοά εναντίον του, γιατί άρχισε να καταλαβαίνει το βρώμικο παιχνίδι "ηγεμονίσκων" συμβούλων και αναπληρωτών, που επιδίδονται στο σπορ του "χαφιεδισμού" και υποκύπτουν στους εκβιασμούς ενός αγύρτη αποτυχημένου δημοσιογράφου, που έχει μεν αποκλειστεί επίσημα από τη Ν.Δ., αλλά κάποιοι επιμένουν να υποκύπτουν στους εκβιασμούς του και προσπαθούν να τον βάλουν απ' την αποχέτευση στη Συγγρού, παρά το γεγονός ότι κανείς -και ειδικά ο πρόεδρος της ΝΔ- δεν τον παίρνει στα σοβαρά. Μετά την ενημέρωση ο Σαμαράς τα έψαλε σε 2 άτομα και οι φωνές του ακούστηκαν μέχρι το δρόμο!!

Θα επανέλθουμε, με ονόματα και διευθύνσεις εκβιαζόμενων, πέριξ του προέδρου.

Και με ντοκουμέντα-φωτιά, για τις διασυνδέσεις τους, με εκβιαστές δημοσιογραφίσκους της πλάκας.

Και θα εκραγεί ο Αντώνης Σαμαράς, όταν μάθει ποιοί τηλεφωνούν σε ποιούς και γιατί.

Θα του τα στείλουμε όλα, τίποτε δεν θα μείνει κρυφό, από την παρέα των εκβιαστών.

Όλα εδώ, στο κορυφαίο blog της Κεντροδεξιάς, που δεν παζαρεύει τις αρχές του, με σαχλαμπίχλες δημοσιογραφίσκους-bloggers.

ΥΓ. Ευχαριστούμε τους μέχρι στιγμής 15.000 μοναδικούς επισκέπτες μας, σήμερα, που μετά τη διαφήμισή μας τις προηγούμενες μέρες μπήκαν να μας στηρίξουν!!