09 Δεκεμβρίου 2011

Φτωχομπινές ο ΑΕΚτσής Τσάκας: Ο εκπρόσωπος του "αγνώστου επενδυτή", Βλάχος, υπόσχεται στους ΑΕΚτσήδες μόνο τον Σαλπιγγίδη!!

Ο δικηγόρος κ. Γιάννης Βλάχος (βαριέμαι να βρω φώτο του Βλάχου και έβαλα μια του Τσάκα® ... ούτως ή άλλως τα ίδια είναι), εκπρόσωπος του «αγνώστου Χ» που έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΑΕΚ, βρέθηκε την Πέμπτη (8/12) στα γραφεία της ΠΑΕ στα Σπάτα προμηθεύτηκε όλα τα απαραίτητα έγγραφα (συμβόλαια ποδοσφαιριστών, συμβάσεις, νομιμοποιητικά έγγραφα κλπ.) προκειμένου να διενεργηθεί νομικός έλεγχος από την πλευρά του υποψηφίου επενδυτή.

Παράλληλα όμως φέρεται ότι αποκάλυψε στους ανθρώπους της ΑΕΚ και συγκεκριμένα στον πρόεδρο της κιτρινόμαυρης εταιρείας κ. Σταύρο Αδαμίδη ότι αν ο εντολέας του πάρει εν τέλει την ΠΑΕ στην ιδιοκτησία του, τότε θα επιχειρήσει να συνδυάσει το γεγονός με μία σημαντική μεταγραφή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής που άπαντες στην Ενωση θα ήθελαν να ντύσουν στα κιτρινόμαυρα είναι ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ Δημήτρης Σαλπιγγίδης!