04 Δεκεμβρίου 2011

Σκληρή απάντηση Πρωτόπαπα στην αγνωμοσύνη του Mike που ζητάει την καρατόμηση του ΓΑΠ

Δεν μπορεί να διασύρεις τον μέχρι εχθές ηγέτη σου ξαφνικά», απήντησε μέσω του «ΑΝΤ1 97,2» ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις Χρυσοχοϊδη, καλώντας μάλιστα τους Υπουργούς να κάνουν τον προσωπικό τους απολογισμό.

«Ακούω πάρα πολλές φορές για αλλαγές. Χρειάζεται αλλαγή το ΠΑΣΟΚ. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε όπως εχθές. Δεν μπορούμε να πούμε ότι τίποτα δεν έγινε. Αλλά χρειάζεται αυτές οι αλλαγές να γίνουν με νηφαλιότητα και ευθύνη στην προσέγγισή τους και με σεβασμό της αξιοπρέπειας του άλλου. Δεν μπορεί να διασύρεις τον μέχρι εχθές ηγέτη σου ξαφνικά. Δεύτερον, θα περίμενα οι Υπουργοί της κυβέρνησης να είναι πιο προσεκτικοί. Γιατί επί δυο χρόνια, τουλάχιστον εκείνοι που έκαναν όλη της διετία, ήταν μέσα στο ίδιο Καράβι.

Δεν ήταν σε άλλο καράβι. Και συμμετείχαν στην πλεύση του καραβιού. Και τρίτον, επί τη ευκαιρεία, μια και ανοίγει αυτός ο διάλογος, καλό θα ήταν, να κάνει και ο καθένας από τους Υπουργούς τον απολογισμό του, για να δούμε τελικά τι πέτυχε και στον τομέα του και όχι να μιλάει γενικά, ιδιαίτερα όταν κάλυπτε κρίσιμους τομείς….. Αν με ρωτάτε αν μπορεί το ΠΑΣΟΚ να προχωρήσει έτσι, απαντάω ευθέως όχι. Θα χρειαστεί επιτέλους και σοβαρότητα και ευθύνη. Να κάνουμε τις αλλαγές. Εγώ είμαι υπέρ. Αλλά μπορούμε επιτέλους να συζητήσουμε πολύ πιο νηφάλια και χωρίς να ακυρώνουμε τα πάντα;», σημείωσε ο κος Πρωτόπαπας, μη κρύβοντας την ενόχλησή του.