06 Δεκεμβρίου 2011

Scarlett Johansson: Γουστάρει τους μπαχαλάκηδες

Οι σκληροί άντρες έρχονται πρώτοι στις προτιμήσεις της Scarlett Johansson, αφού μόνο αυτοί μπορούν να κλέψουν την καρδιά της, όπως αποκάλυψε στο αμερικανικό Cosmopolitan.
"Με ελκύουν τα κακά αγόρια. Εκτιμώ έναν άντρα όταν γίνεται περιπετειώδης και ριψοκίνδυνος μαζί μου. Μου αρέσει επίσης όταν είναι άνθρωπος της δράσης και έχει το θάρρος να συγκρουστεί με τις ανώτατες αρχές", τόνισε η ηθοποιός στο περιοδικό cosmopolitan σε συνέντευξή της.


Όσο για τους λόγους του χωρισμού της από  τον Ryan Reynolds, όπως υποστήριξε η ίδια ήταν το φορτωμένο επαγγελματικό τους πρόγραμμα αλλά και το γεγονός ότι εκείνη δεν ήταν προετοιμασμένη να φροντίσει αυτά που απαιτεί ένας γάμος.

"Οι σχέσεις είναι περίπλοκες και ο έγγαμος βίος είναι μία ζωντανή διαδικασία. Πιστεύω ότι δεν ήμουν πλήρως ενήμερη για τις δυσκολίες του. Δεν ήμουν προετοιμασμένη να παλέψω για ένα γάμο. Και οι δυο μας ήμασταν πολύ απασχολημένοι. Περάσαμε πολύ χρόνο χωριστά", είπε χαρακτηριστικά αναφορικά με τον έγγαμο βίο, που στην περίπτωσή της κράτησε δύο χρόνια.

"Θεωρώ πραγματικά πως όταν κάτι φαίνεται σωστό, πρέπει να το κάνεις. Πιστεύω στο ένστικτο. Ο γάμος μου ήταν το σωστό πράγμα να κάνω γιατί ήταν αληθινό. Γεννήθηκε από ρομαντισμό και έρωτα και την επιθυμία μου να περάσω το μέλλον μου με κάποιον και ήμουν πολύ τυχερή που παντρεύτηκα κάποιον ο οποίος αποδείχθηκε πως ήταν αυτός που πίστευα", συνέχισε η ηθοποιός, φανερώνοντας το ρομαντικό της πρόσωπο.

cosmo.gr