03 Ιανουαρίου 2012

Το απόλυτο ξεβράκωμα της εισαγγελίας του ΑΠ: "Ναι έδωσαν ονόματα οι 2 εισαγγελείς"!!! Και γιατί ρε μπινέδ@@ βάλατε την υπόθσεη στο αρχείο;

Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου παραδέχεται, πλέον, ότι οι δυο οικονομικοί εισαγγελείς μίλησαν προφορικά για συγκεκριμένες υποθέσεις και έδωσαν ονόματα ανθρώπων που παρενέβαιναν στο έργο τους -στοιχεία, τα οποία όμως δεν περιέλαβαν στο γραπτό υπόμνημά τους.

Η αποκάλυψη αυτή δημιουργεί νέα δεδομένα στην πολύκροτη υπόθεση, καθώς οι κύριοι Πεπόνης και Μουζακίτης εμφανίζονταν τις τελευταίες μέρες ως τελείως ανακόλουθοι.

Από τη μια έλεγαν -προσερχόμενοι στον Άρειο Πάγο- «μακάρι να μας ζητήσουν ονόματα» και από την άλλη -στο υπόμνημα, μετά την εξέτασή τους- «δεν θα μπούμε σε ονοματολογία»!

Ποια είναι, λοιπόν, η αλήθεια; Όπως παραδέχεται σήμερα και η κορυφή της Εισαγγελίας, έδωσαν ονόματα και υποθέσεις προφορικά. Γιατί, όμως, δεν τα έγραψαν και στο υπόμνημά τους;

Τους εμπόδισε κάποιος; Ή εκτίμησαν ότι δεν έχουν στοιχεία για να τεκμηριώσουν τις καταγγελίες τους; Άγνωστον, μέχρι στιγμής. Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαμηνύει, πάντως, ότι «δεν τους εμπόδισε κανείς να γράψουν ό,τι ήθελαν».

Το μόνο ευχάριστο είναι ότι εδώ που έφτασαν τα πράγματα, δεν μπορεί να μείνει τίποτα κρυφό. Οι κύριοι Πεπόνης και Μουζακίτης είναι υποχρεωμένοι, πλέον, να καταθέσουν γραπτώς όσα γνωρίζουν. Ποιοι τους πίεζαν και για ποιές υποθέσεις.

Με ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις.

megatv