04 Ιανουαρίου 2012

Σαμαράς: Έως τα τέλη Μαρτίου οι εκλογές-Όχι στην περικοπή των επικουρικών

Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας της ΝΔ. Τι είπε ο Α. Σαμαράς για τις επικουρικές αλλά και για το θέμα των εκλογών

Ο Πρόεδρος της ΝΔ κατά την ομιλία του στην συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας του κόμματος τόνισε κατηγορηματικά ότι «οι εκλογές θα πρέπει να έχουν γίνει μέχρι τα τέλη Μαρτίου».

Υποστήριξε πως το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί με διάφορα τεχνάσματα να δώσει παράταση στην χρονική διάρκεια αυτής της κυβέρνησης «Θα μας βρουν απέναντί τους αν κάποιοι θέλουν να παίξουν εσωκομματικά παιχνίδια» είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς.

Όσον αφορά για την στάση που ακολουθεί το κόμμα του απέναντι στα μέτρα και τις αποφάσεις της κυβέρνησης σημείωσε «Εμείς δεν δεχόμαστε τα πάντα όπως το ΠΑΣΟΚ, ούτε απορρίπτουμε τα πάντα όπως κάνουν τα κόμματα της Αριστεράς» και πρόσθεσε «τα επιπρόσθετα βήματα που χρειάζονται θα τα κάνει η επόμενη κυβέρνηση. Δεν μπορεί αυτή η κυβέρνηση να κάνει τα πάντα».

Ο Πρόεδρος της ΝΔ εμφανίστηκε κατηγορηματικά αντίθετος με την περικοπή των επικουρικών συντάξεων κάτι που είχε τονίσει νωρίτερα και στην διευρυμένη σύσκεψη των τομεαρχών. «Δεν μπορεί να υπάρξει νέο πετσόκομμα στις συντάξεις» και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η ΝΔ να συμφωνήσει υπό προϋπόθεσεις στο άνοιγμα των του επαγγέλματος των φορτηγών.