10 Ιανουαρίου 2012

ΘΛΙΨΗ - ΚΑΤΗΦΕΙΑ - ΜΑΡΑΣΜΟΣ διακατέχει τους ΝΔίτες

Εκεί στη Ν.Δ. αν ήθελαν να καταλάβουν το ηθικό των οπαδών-υποστηρικτών της παράταξης δεν χρειαζότανε ούτε γκάλοπ,ούτε τίποτα.
Μια περιήγηση στα στέκια των Νδιτών στο facebook και στο twitter και ΑΜΕΣΟ αποτέλεσμα. Μόνο τρεις λέξεις αρκούν για να δείξουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ΝΔΙΤΕΣ.

Θλίψη-κατήφεια-μαρασμός.Γιατί ο δεξιός ψηφοφόρος είναι ΝΟΗΜΩΝ.Δεν είναι ούτε ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ, ούτε ΠΑΓΚΑΛΟΣ,ούτε ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Έχει κρίση,έχει άποψη,έχει ταυτότητα. Το αν είναι καλό αυτό ,δεν θα το σχολιάσουμε τώρα ,εξάλλου το έχουμε ξαναγράψει.

Το αποτέλεσμα μετράει όμως.Αυτό δε που γράφεται σε ορισμένα σάιτ,ότι η αυτοδυναμία της Ν.Δ.,θα έρθει την ώρα της κάλπης,λόγω της ανάγκης για μια ισχυρή κυβέρνηση,να με συγχωράτε αλλά θα διαφωνήσω.

Για πρώτη φορά τα γκάλοπ ίσως είναι γενναιόδωρα με το κόμμα της αντιπολίτευσης.Οι περισσότεροι είναι αγανακτησμένοι ,στεναχωρεμένοι,αδιάφοροι.

Περίμεναν κάτι παραπάνω από αυτό ΕΙΔΙΚΑ το κόμμα.Δεν θα πούνε όχι σε μικρότερα κόμματα.
Όσο δε πάει πίσω ο ΣΑΜΑΡΑΣ τις εκλογές,στο τέλος δεν θα βρίσκει ούτε την ψήφο του μέσα στις κάλπες.

ΥΓ.1 Πολλοί φίλοι μου γράφουν ότι την πάτησα με το να γράψω ,ότι θα έχουμε εκλογές στις 19 ΦΕΒ. η και νωρίτερα.Tην πάτησα γιατί νόμιζα οτι είχαμε πρόεδρο με ΑΥΓΑ.

ΥΓ.2 Κάποτε οι ομάδες ζητούσαν ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ,για ίση μεταχείρηση στο πρωτάθλημα.Μήπως τώρα να κάναμε εισαγωγή ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ για ίση ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ?

ΥΓ.3 Τελικά είχε δίκιο ο φίλος μου που μου έλεγε ότι τον ΣΑΜΑΡΑ τον ενδιέφερε η ΑΡΧΗΓΙΑ του κόμματος και μόνο,από καπρίτσιο.

ΥΓ.4 Τι να γράψω ρε παιδιά για το ΠΑΣΟΚ.Οι τελευταίες εξελίξεις μας δικαιώνουν στην ονομασία ΚΑΜΟΡΑ.Έχω βαρεθεί να ΒΡΙΖΩ.

Η Ν.Δ. τι κάνει?Έχετε ακούσει τίποτα?Καμιά ανακοίνωση?