20 Ιανουαρίου 2012

Τελικά το ΠΑΣΟΚ δεν έχει μόνο έναν ηλίθιο: Μυγιάστηκε η λουλού ο Μπεγλίτης και ρωτάει τον Προβό ποιος δεν πήρε έγκαιρα μέτρα!!

Μετά και από τη δημόσια παραδοχή του Προβόπουλου ότι αν είχαν παρθεί έγκαιρα μέτρα θα είχαμε αποφύγει τη χρεοκοπία και την εξαθλίωση της χώρας και των πολιτών, πετάχτηκε η λουλού ο Μπεγλίτης, σαν τη μύγα που μυγιάστηκε, να κάνει δήλωση, ζητώντας...

από τον Προβόπουλο να διευκρινίσει ποιον εννοούσε ότι δεν πήρε μέτρα!! Δικαιολογείται όμως γιατί στατιστικά, κοτζάμ ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να έχει μόνο έναν ηλίθιο!

Η δήλωση του Προβόπουλου σε βίντεο και ακολουθεί η δήλωση της λουλούς:

«Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος, οφείλει να απαντήσει άμεσα και με σαφήνεια στο ερώτημα:

Με τη σημερινή του ομιλία, πράγματι αποδίδει στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, και συγκεκριμένα στην πρώτη περίοδο της θητείας της, την ευθύνη για την κρίση, όπως ισχυρίστηκε τηλεοπτικό κανάλι κατά την διάρκεια σχετικού ρεπορτάζ στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων;

Δεδομένου ότι, κ. Προβόπουλος, έχει κατ' επανάληψη αναφερθεί στη συσώρευση των ελλειμμάτων και του χρέους κατά την περίοδο της κυβέρνησης της ΝΔ καθώς και στο έλλειμμα αξιοπιστίας για τη χώρα ως αποτέλεσμα αυτών, αν πράγματι αποδίδει αυτήν την ευθύνη στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, να το πει ευθαρσώς, αν όχι, ας πράξει τα δέοντα.»

Δηλ.ποια είναι τα δέοντα; "Να πάει να γαμηθ@@" ας πούμε;