30 Ιανουαρίου 2012

Άλλη μια "καλή" λύση για αντιμνημονιακούς: ΔΗΜΑΡ με Ρεπούση στο τιμόνι


[Να άλλη μια καλή λύση για τους αντιμνημονιακούς φίλους μου που έχουν απογοητευτεί από τη ΝΔ: ΔΗΜΑΡ με Ρεπούση και ποιος τη γαμα@@ τη Σμύρνη...; ]

Υποψήφια με τη ΔΗΜ.ΑΡ. στην Α΄Θεσσαλονίκης θα είναι η Μαρία Ρεπούση, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιστορίας και Ιστορικής Εκπαίδευσης, στον Τομέα Κοινωνικών και Πολιτισμικών Σπουδών στο Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής τουΑριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.
Ο Φώτης Κουβέλης, θέλει να “διεμβολίσει” τις κεντοαριστερές ψήφους της Θεσσαλονίκης, τώρα που το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει αόρατο στη συμπρωτεύουσα (κινείται μεταξύ 5%-9%).

Η Μαρία Ρεπούση είναι ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει πολλές αντιδράσεις, αλλά έχει και φανατικούς υποστηρικτές στη Θεσσαλονίκη του έτερου προοδευτικού Γιάννη Μπουτάρη.

Το πείραμα Μπουτάρη, απέδειξε ότι οι Θεσσαλονικείς, δεν δίνουν δεκάρα για την ιστορία και για εθνικά θέματα και μάλλον ψηφίζουν “κόντρα στο κατεστημένο”.

Επομένως, ακόμη και προσφυγικής καταγωγής άτομα, θα δώσουν την ψήφο τους στην καθηγήτρια του “συνωστισμού”, πράγμα που “γοητεύει” τον Κουβέλη.

Η γνωστή καθηγήτρια δεν είπε ακόμη το “Ναι”, αλλά το πρέσιγκ είναι ασφυκτικό από την πλευρά της ΔΗΜ.ΑΡ. και η πρόκληση για την καθηγήτρια μεγάλη.

xalarotiko.blogspot.com