13 Ιανουαρίου 2012

Γνωστά καφριλίκια Ολυμπιακού: Χειραψία με Πάντελιτς και μετά... σφαλιάρες καταγγέλλει ο Βασιλείου

Καταγγελία για ξυλοδαρμό έξω από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, έκανε ο αρχηγός του Θρασύβουλου, Νίκος Βασιλείου που την Τετάρτη αντιμετώπισε τους «ερυθρόλευκους» στο φαληρικό γήπεδο για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ο αμυντικός του Θρασύβουλου πήγε μετά το τέλος του αγώνα να ζητήσει συγγνώμη από τον Μάρκο Πάντελιτς για τον τραυματισμό που του προκάλεσε άθελά του κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως, μετά τη χειραψία, ο ίδιος με δηλώσεις στον «Ελεύθερο Τύπο» καταγγέλλει ότι εισέπραξε... μπουνιές και σφαλιάρες!

Ο Έλληνας παίκτης μπορεί να ζήτησε συγγνώμη από τον Σέρβο επιθετικό, όμως λίγο μετά τόνισε ότι δέχθηκε επίθεση από δυο αγνώστους ακριβώς έξω από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, οι οποίοι τον κλότσησαν και τον γρονθοκόπησαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος»: «Όταν αντικαταστάθηκα από τον προπονητή μου, θεώρησα καθήκον μου και πήγα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού για να ζητήσω συγγνώμη από τον Μάρκο Πάντελιτς. Μόλις βγήκα, δέχτηκα επίθεση από δύο άτομα που βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο, οι οποίοι με κλότσησαν και με γρονθοκόπησαν. Αμέσως μετά φώναξα και εκείνοι τράπηκαν σε φυγή. Αισθάνομαι απαίσια και τεράστια έκπληξη. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έχω μία τέτοια εμπειρία σε ένα γήπεδο μίας ομάδας, η οποία αποτελεί για μας πρότυπο και... όνειρο ζωής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Βασιλείου.

Όπως και να έχει το θέμα, οι καταγγελίες του Έλληνα παίκτη, ξυπνούν μνήμες από την περσινή κάκιστη εικόνα μετά τη λήξη του ντέρμπι των «αιωνίων» στο Φάληρο.