28 Ιανουαρίου 2012

Με τις μαλακί@@ τους οι Γερμανοί* καταφέρνουν να κάνουν ήρωες τους ΠΑΣΟΚους που τα γάμησ@@ όλα!!!

[*Αν τελικά είναι γερμανική η πρόταση, γιατί μέχρι τώρα πέρα από τους γνωστούς για το ρόλο τους άγγλους, δεν επιβεβαιώνει κανείς ότι η πρόταση είναι γερμανική]


Δίνουν την ευκαιρία στα ζώα να συνταχθούν πίσω από τον Καψή και τον Παπαδήμο οι οποίοι στο τέλος, μαζί με τους ΠΑΣΟΚους θα εμφανιστούν σαν οι ήρωες που έσωσαν την Ελλάδα από τα νύχια των Γερμανών!!!

Μ' αυτές και μ' αυτές τις μαλακί@@ των Γερμανών θα συνεχίσουν να μας κυβερνάνε οι νταβατζήδες και δεν θα αλλάξει τίποτα!!

Διαβάστε την ανακοίνωση του Καψή που λέει το αυτονόητο αλλά οι μαλάκ@@, ξαναλέω, οι Γερμανοί με τις ανεφάρμοστες παπαριές τους, κάνουν να φαίνονται σαν τιμητές μας και προστάτες μας, αυτοί που μας διέλυσαν:

«Με αφορμή δημοσιεύματα για την υποβολή σχεδίου, σύμφωνα με το οποίο επίτροπος θα μπορούσε να αναλάβει την ευθύνη για την εκτέλεση του ελληνικού προϋπολογισμού, η κυβέρνηση υπογραμμίζει ότι η αρμοδιότητα αυτή ανήκει αποκλειστικά στην ελληνική κυβέρνηση.

Αυτό, εξάλλου, τονίζεται και στην απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 26ης-27ης Οκτωβρίου, όπου επισημαίνεται ότι η εφαρμογή του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής αποτελεί ευθύνη των ελληνικών αρχών.

Στο πλαίσιο της απόφασης αυτής και σε συνεργασία με τους εταίρους, η κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε σειρά ενεργειών για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της δημόσιας διοίκησης και τη στενότερη παρακολούθηση της πορείας επίτευξης των δημοσιονομικών στόχων.

Ταυτόχρονα, και με την τεχνική υποστήριξη που παρέχει η «Ομάδα Δράσης», συνεχίζονται οι προσπάθειες βελτίωσης της αποδοτικότητας και συνολικής μεταρρύθμισης του κρατικού μηχανισμού.»