Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

Παλιά καλή ΝΔ: Μέσω διαρροών ζητά την παραίτηση του Παπακωνσταντίνου... ε μη μας πούνε και φασίστες, οι ΠΑΣΟΚοι[Και γιατί ρε ευλογημένοι δεν τη ζητάτε ευθέως την παραίτησή του; Μέχρι πότε σκέφτεστε να τους αφήσετε να αλωνίζουν; Για να ξέρουμε δηλαδή...]

Στενοί συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά δήλωσαν πριν από λίγο ότι πρέπει να παραιτηθούν άμεσα όσοι υπουργοί εμπλέκονται στην υπόθεση της παραποίησης των στατιστικών στοιχείων για το έλλειμμα που διαβιβάστηκε στην Βουλή.

Όπως γράφουμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, ο  οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης ζήτησε να διαβιβαστεί στην Βουλή η υπόθεση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), μετά από καταγγελίες μελών  της  για παραποίηση των στοιχείων του ελλείμματος του 2009, επειδή  προσέκρουσε πάνω σε ευθύνες πολιτικών προσώπων.

Για το λόγο αυτό, ως έχει υποχρέωση εκ του νόμου,  ζήτησε να  διαβιβαστεί  ο φάκελος στη Βουλή προκειμένου αυτή να προχωρήσει στην σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής.   Η οποία και θα αναζητήσει  ενδεχόμενες ευθύνες  του  τότε  πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, του Υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αλλά  και μελών της τότε κυβέρνησής.

http://www.antinews.gr/2012/01/20/143744

1 σχόλιο:

  1. Τι να ζητήσει ο πουλημένος ρε!

    Αν θέλει να κάνει κάτι ας αποσύρει τη στήριξή του στο ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή