04 Ιανουαρίου 2012

«Όποιος ήταν προσωπικός φίλος τον κάναμε κορυφαίο»

Κριτική στον Γιώργο Παπανδρέου για τη διακυβέρνηση της χώρας άσκησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και τους Βασίλη Σκουρή και Λώρα Ιωάννου. Ο κ. Γρηγοράκος τόνισε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «δεν διαχειρίστηκε την εξουσία του όπως έπρεπε», προσθέτοντας ότι «έκανε πράγματα που ήταν αλαζονικά».

Παράλληλα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενος σε στελέχη που πλαισιώνουν τον Γιώργο Παπανδρέου, υποστήριξε ότι «δε νομιμοποιούνται αυτοί οι άνθρωποι να έχουν θέση επειδή δεν έχουν λαϊκή νομιμοποίηση», οι οποίοι, όπως είπε, επιλέχθηκαν με κριτήριο, «την προσωπική φιλία με τον Γιώργο Παπανδρέου». «Όποιος ήταν προσωπικός φίλος τον κάναμε κορυφαίο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γρηγοράκος προέβλεψε, μάλιστα, μονοψήφιο ποσοστό και πιθανή διάσπαση του κόμματος σε περίπτωση που κατέβει στις εκλογές με πρόεδρο τον Γιώργο Παπανδρέου. «Θα δυσκολέψουν τα πράγματα. Είναι μεγάλο το ποσοστό να υπάρξει διάσπαση», σημείωσε.

Ενόψει του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ το απόγευμα στην Ιπποκράτους, σημείωσε ότι «δε νομιμοποιείται ένα τέτοιο όργανο να πάρει αποφάσεις. Χρειάζεται μεγαλύτερη νομιμοποίηση». Μάλιστα, τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής συνεδρίου όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, σημειώνοντας: «Χρειάζεται μεγαλύτερη βάση και άνοιγμα στην κοινωνία».

real.gr