08 Ιανουαρίου 2012

Ο χοντρός νευρίασε: "Αν δεν ματώσετε την φανέλα, τελειώσατε!"

Έξαλλος ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την εμφάνιση και την γκέλα κόντρα στην Δόξα Δράμας, θα μεταβεί την Δευτέρα στου Ρέντη και θα προειδοποιήσει τους παίκτες πως τα αστεία τελείωσαν! Δείτε το σκεπτικό του προέδρου της ΠΑΕ.

Το 0-0 με την Δόξα Δράμας είναι μια γκέλα που κανείς στον Πειραιά δεν την περίμενε και κόστισε δύο σημαντικούς βαθμούς, που ίσως κάνουν μεγάλη ζημιά στην πορεία για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Δεν ήταν όμως μονάχα οι δύο χαμένοι βαθμοί, αλλά και η άθλια εμφάνιση των "ερυθρολεύκων" που απογοήτευσε άπαντες στον Πειραιά και δεν άρεσε καθόλου μα καθόλου στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποφάσισε μάλιστα να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και αναμένεται να βρεθεί στου Ρέντη την Δευτέρα, προκειμένου να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές και όλη την ομάδα και να τους θέσει προ των ευθυνών τους.

Η γκέλα στο Καυτανζόγλειο δεν θα περάσει στο... ντούκου, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι έτοιμος να τρίξει τα δόντια στους ποδοσφαιριστές του. Συγκεκριμένα, αυτό που θα τους πει, είναι πως δεν θα ανεχτεί παρόμοιες εμφανίσεις στο μέλλον.

Θα στείλει μάλιστα και προειδοποίηση προς κάθε κατεύθυνση, υπογραμμίζοντας πως αν κάποιος παίκτης δεν ματώσει την φανέλα του Ολυμπιακού θα είναι τελειωμένος. Και σ' αυτό θα είναι σίγουρα ανυποχώρητος.

Στον Πειραιά πάντως, έχουν σφοδρά παράπονα από την μετάδοση του αγώνα στο Καυτανζόγλειο και όπως λένε, αν συνεχιστεί αυτό, δεν αποκλείεται να τινάξουν στον αέρα τη συμφωνία.

Τέλος, παρά την άθλια εμφάνιση και την απώλεια των βαθμών, στον Ολυμπιακό δεν ξεχνούν τα δύο οφσάιντ στο τέλος που σταμάτησαν ισάριθμες φάσεις... αυτά τους μάραναν ή ότι ο Μπέος είναι φυλακή;

sport24.gr