31 Ιανουαρίου 2012

Τους έγραψε στα παπάρια του και έφυγε για Ισραήλ

Τρώγονται με τα ρούχα τους οι ΠΑΣΟΚοι και σιγά μην κάτσει ο Γιωργάκης να συμμεριστεί τον πόνο τους για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ. Η κριτική που του ασκούν δεν αφορά μόνο την θητεία του ως πρωθυπουργός, αλλά και τον τρόπο που ασκεί τα καθήκοντά του στην παρούσα φάση. Έτσι θέμα άνοιξε μέσα στο κόμμα για τα συνεχιζόμενα ταξίδια του στο εξωτερικό, σε μία κρίσιμη καμπή για το ΠΑΣΟΚ, μιας και τη χώρα την έστειλαν ήδη στον αγύριστο και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να προφυλάξουν το κόμμα.

Πολλοί βουλευτές και στελέχη εξέφραζαν εδώ και μέρες την δυσαρέσκειά τους όταν έμαθαν πως ο Γιωργάκης πρόκειται να ταξιδέψει σήμερα στο Ισραήλ για να συμμετάσχει στο 12ο   ετήσιο πολιτικό και οικονομικό φόρουμ  «HERZILYA CONFERENCE». Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σχεδίαζαν μέχρι εχθές να του ζητήσουν να παραμείνει στην Αθήνα αφού θεώρησαν ότι η παρουσία του εδώ είναι απαραίτητη. Ευτυχώς για αυτούς δεν το έκαναν δημόσια γιατί θα γινόντουσαν ρόμπες καθώς ο ΓΑΠ τους έγραψε στα παπάρια του και σήμερα φεύγει για Ισραήλ.

Ο ΓΑΠ έκρινε προτιμότερο να πραγματοποιήσει το ταξίδι του, μιας και στο Ισραήλ θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρόεδρο της χώρας κ. Shimon Peres και τον πρωθυπουργό κ. Benjamin Netanyahu. Συναντήσεις πολύ πιο ενδιαφέρουσες από το να ασχολείται με το τι λέει η Βασούλα και ο Λοβέρδος...

Ο Γιωργάκης την προηγούμενη εβδομάδα έλειπε από τη χώρα και βρισκόταν στην Κόστα Ρίκα, όπου προήδρευσε στη συνεδρίαση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, ενώ εχθές βρισκόταν στις Βρυξέλλες και συμμετείχε στην συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.