05 Ιανουαρίου 2012

Ποια έδρα φοβίζει τον Φουστέρ;

Online συνέντευξη έδωσε ο Φουστέρ του Ολυμπιακού στο sport24.gr και εκτός απ' ότι φαίνεται πως προσαρμόστηκε γρήγορα στην Ελλάδα μιας και του αρέσει να πίνει το φραπέ και να βλέπει τη θάλασσα ;), όταν ρωτήθηκε ποια είναι κατά τη γνώμη του η πιο φανατισμένη έδρα στην Ελλάδα απάντησε:

"Εξαιρώντας τον κόσμο του Ολυμπιακού, θέλω να πω ότι η πιο "περίεργη" έδρα είναι αυτή του...

ΠΑΟΚ. Κάθε φορά που παίζουμε εκεί, η ατμόσφαιρα είναι εχθρική, η κερκίδα είναι όλη μαύρη και γενικά σου προκαλεί ένα συναίσθημα περίεργο."

Για την ήττα της Ντόρτμουντ που στοίχισε στον Ολυμπιακό τη συνέχεια στο CL είπε:

"Ήταν μια ψυχρολουσία για εμάς όταν το πληροφορηθήκαμε από τον πάγκο, γιατί στην ουσία είχαμε εξασφαλισμένη την πρόκριση σ' όλο το παιχνίδι, αφού εμείς κερδίζαμε και οι Γάλλοι έχαναν. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι περίεργο, δεν θέλω να κάνω κακές σκέψεις. Από τη μια μέρα είχαμε μια ομάδα γαλλική και γερμανική, Σαρκοζί και Μέρκελ και από την άλλη είχαμε τους Έλληνες, αλλά αυτό πιστεύω πως ήταν σύμπτωση. Δεν θέλω να κάνω πονηρές σκέψεις. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε παραπάνω."

Τέλος για την οικονομική κρίση είπε:

"Μ' αρέσει πολύ να ζω εδώ, έχω προσαρμοστεί πολύ εύκολα και γρήγορα. Τόσο εγώ, όσο και η γυναίκα μου περνάμε πολύ όμορφα στην Ελλάδα. Μας αρέσει πολύ η συμπεριφορά του κόσμου απέναντί μας. Όσο για την κρίση, ξέρω ποια είναι η κατάσταση και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Μην ξεχνάμε πως και η Ισπανία δεν είναι σε καμιά καλύτερη κατάσταση. Δεν είμαι πολιτικός για να δώσω συμβουλές για το πως πρέπει να κυβερνηθεί είτε η Ελλάδα, είτε η Ευρώπη, αλλά αυτό είναι σίγουρο είναι πως υπάρχει πολύς κόσμος που περνά άσχημα κι αυτός ο κόσμος είναι που χρειάζεται βοήθεια."

Όλη η συνέντευξή του εδώ